Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ezek gagyi karácsonyi ajándékok?

Ezek gagyi karácsonyi ajándékok?

Figyelt kérdés

Mindig mikor ajándékozás van, akkor szomorú vagyok, mert nincs semmi ötletem mit vegyek.

A húgom és a párja együtt él anyummal és a nevelőapummal. Ők mindig tudják mit vegyenek a másiknak, én meg nem, mivel havi 1x tudunk csak találkozni.

Nevelőapum születésnapjára tőlünk egy pendrivot kért, erre húgomék beállítottak egy 30ezer forintos hangfallal meg mikrofonnal hozzá. Annyira szégyeltem magamat, hogy én csak egy pendrivot adok :(

Szóval most arra gondoltam, hogy anyumnak parfümcsomagot,virágot és bombont adok. Ugyanezt a húgomnak is

A nevelőapumnak meg a húgom párjának bort, parfümcsomagot és bombont.

Semmi ötletem sincsen, és tudom, hogy nekik ha bármi kell azt úgyis megveszik szóval porfogót meg nem akarok adni

2022. dec. 19. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pont ezért veszek kávékülönlegességet és könyvet apukámnak, mert imád olvasni és odavan a kávékért. A mamám meg a jó illatú tusfürdőket és testápolókat szereti.

Másik mamám pedig rejtvény újságokat szokott kapni, mert szeret rejtvényt fejteni.

Akkor én figyelmetlen vagyok, hogy ilyen “egyszerű “ ajándékokat adok? Az év többi napján is ugyanúgy kéne figyelni az embereknek a szeretteikre, nem csak karácsonykor. Az ünnep nem az ajándékozásról kéne, hogy szóljon .

2022. dec. 24. 09:12
 12/13 anonim ***** válasza:
akkor lehet én működök furán de én szeretem ha parfümöt meg tusfürdőt kapok
2022. dec. 25. 16:46
 13/13 NTBS ***** válasza:
Nem. Végül mi lett?
2023. ápr. 1. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!