Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van kint nálad, vagy kint...

Van kint nálad, vagy kint hagyod a Karácsonyi fénysort az asztalon, szekrényen, bárhol a lakásban, ünnepek után is, csak a hangulata miatt?

Figyelt kérdés
jan. 6. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
nem
jan. 6. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem
jan. 6. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem, minek
jan. 6. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Természetesen. Tavaly mar leszedruk a fat de meg bent maradt vagy 10 napig egosorokkal.
jan. 6. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Beltéren van égősor, az egész évben ott van a szobaajtó körül, oda van rögzítve, nem szedem ki a falból. Elvan, enni nem kér, egyszerűen nincs bedugva év közben.

A teraszon, a lépcsőkorláton csak színes girlandok vannak , azokat már beszedtem.

jan. 6. 21:21
 6/11 A kérdező kommentje:
"Nem, minek" - Hát , mert szép, csak ezért gondoltam.
jan. 6. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Mi a fat és a diszeket +1 hetig (6-ahoz kepest) hagyni szoktuk kb. Ami kimondottan karacsonyi dekor, azt elrakjuk, amilor bontjuk a fat, ami téli, az marad.

A hazon lévő kinti egosor is kb. egy hetig marad. Most majd hétvégén szedjük le. Élő fenyőnk van, kezd is kiszáradni es csunyulni.

jan. 7. 13:43
 8/11 Metionin ***** válasza:
Volt pár évig, mert szerettük, jól nézett ki és hangulatos volt. Aztán tönkrement és nem vettünk másikat, mert költözni szeretnénk. Ha már tudjuk hova és mekkora kell, valószínűleg veszünk az új helyre is. A karácsony nem izgat minket, nem kötjük hozzá a fényfüzért. Nyári estéken is szép.
jan. 9. 21:12
 9/11 A kérdező kommentje:

"Nem kötjük hozzá a fényfüzért. Nyári estéken is szép." - Én is úgy tervezem, hogy a fények kint maradnak egész évben, majd max. nem lesznek bekapcsolva, csak pl. ünnepekkor, különleges alkalmakkor, így nem válnak unalmassá, megszokottá.

Úgy érzem, már öreg vagyok ahhoz, hogy tartsam magam mindenféle hagyományokhoz, ha nekem így tetszik, akkor Vízkereszt ide vagy oda, én bizony kint hagyom, és nézegetem.

jan. 9. 21:48
 10/11 anonim ***** válasza:
En is kinthagynam de apum mindig beszedi xd bar ok eleg sporolosok. Plusz annyira nem twsz jot az egosornak sem ha egwsz evben kinr van
jan. 10. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!