Csak en nem ertem azokat az embereket, akik mar karacsony
utan egybol leszedik a diszeket meg a fat mert meguntak az
oktoberben feldiszitett fenyofat?
Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen videot latni tiktokon. December 26_an mar bontjak a karacsonyi "dekort". Normalis dolog ez? Alapbol vizkeresztig vagy hamvazo szerdaig szokas bent tartani. Minek diszitenek az ilyen emberek?
Én azokat az embereket nem értem, akiknek nem mindegy, mások mikor díszitik és mikor szedik le a karácsonyi dekorációt!
Te úgy csinálod, ahogy akarod, de másnak engedd már meg, hogy erre nekik is legyen joguk.
Olyan meg nincs, ogy "alapból" valameddig kell! Az meg, hogy minek díszitenek - azért, mert amikor nekik tetszett, akkor ott volt a dekor, és örültek neki.
Jobb lenne, ha a saját ügyeiddel foglakoznál, nem másokkal!
tegnapelőtt 18:19
2/7 anonim válasza:
Én pedig még karácsonyfát sem állítok. Semmi értelme.
tegnapelőtt 18:28
3/7 anonim válasza:
Én a december 24.-én délelőtt díszített fát szedem le karácsony után egyből. Ha elmúlt a karácsony, akkor már mi szükség van rá?
tegnapelőtt 22:37
4/7 anonim válasza:
Azert kerdezo, mert mar semmi sem szent az embereknek. A tiktokot meg ilyeneket majmolnak. Inkabb te se nezd.
En megtartom a fat meg karacsony utan sokaig, ahogy regen is csinaltak az emberek.
tegnap 05:53
5/7 anonim válasza:
Ja es egyebkent Amerikat majmoljak, ott diszitenek olyan koran es szedik le nagyon hamar. Nekik a december 26-a mar nem unnepnap amugy sem.
Tegyel magadnak egy szivesseget es felejtsd el a tiktokot meg az osszes ikyen agymoso platformot.
tegnap 05:55
6/7 A kérdező kommentje:
4) nagyon azt érzem, hogy ezeknél az embereknél ugyanolyan nap mint bármelyik másik, csak ilyenkor bemutathatják, mennyire kirakat életük van, plázaszerű a karácsonyfájuk, s nem jelent többet a karacsonyfa nekik mint egy sima dekorációs elem, amelyet dec 26-án már le kell szedni. Nem tudom...nekem ilyenkor az egész gyerekkorom megidéződik. Sajnos sok dísz eltört, de még mindig felkererül 2 dísz, amely az 1910-es évekből maradt a nagyszüleimre.
tegnap 08:20
7/7 anonim válasza:
Ne mindegy? Mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Mi december 1re kész vagyunk a díszítéssel, és január végén szoktuk leszedni a fát. Addigra a többi dekort január első hétvégéje után kezdődően lassan elpakolom. Egyszerre nem szoktam mindent eltüntetni, mert akkor hirtelen olyan üresség érzésem lesz és jobban hiányzik. Egyébként a kedvenc időszakom az évben. Így is kell majd 1-2 hét mire megszokom ha majd leszedjük a fát és nem lesz a megszokott helyén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!