Mikor szeded le a Karácsonyi cuccokat, fénysorokat, boákat, dekorációt? Nem szomorú, hogy eltűnnek ezek a dolgok a lakásból, megszűnik az ünnepi varázs?
Figyelt kérdés
jan. 5. 10:01
1/16 anonim válasza:
Fokozatosan. Van, ami január végéig marad. Nem egyszerre mindent, így nem olyan szomorú.
2/16 anonim válasza:
A fa kivételével Vízkeresztkor. Én a fát is leszedném akkor, akármilyen szép is, de a család ragaszkodik hozzá, hogy tartsuk meg jan közepéig. Fura lesz egy kicsit, és szépek a dekorjaink és kiegészítőink, szeretem őket, de vége az ünnepnek, nálunk adventkor kezdődött, szóval elég régen, és nem tarthat örökké. Lesz majd egy év múlva is.
4/16 anonim válasza:
A karácsonyfát jövő hétvégén bontjuk le. Idén sajnos nem raktam fel más dekorációt, macerás költözés miatt. De ha lenne fent azt január végéig fent szoktam hagyni. Utána viszont apránként lecserélem a tavaszi dekorra, így annyira nincs hiányérzet.
5/16 anonim válasza:
Vízkeresztkor szoktam leszedni mindent. Az elsö adventi hétvégétől kezdve fent van az egész (a fa kivételével), azért arra a bő egy hónapra nem mondhatom azt, hogy sajnálom. Meg hát jövőre (vagyis idén) is lesz.
6/16 anonim válasza:
Vízkeresztkor szedjük le, azaz jan. 6-án.
7/16 anonim válasza:
A fát mi lebontjuk, nem leszedjük. :) Január közepe táján, amikor már hullik a tűlevele.
Azokat a dekorációkat, ami nagyon karácsonyos hangulatú már elkezdtem leszedni, ami sima télies, kevésbé díszes, az még maradhat pár hétig.
Én 26-án érzek szomorúságot, hogy vége, de el is tűnik a hangulat, és nagyon, de nagyon elkezdem várni a tavaszt.
Nem lehet sürgetni, így már annak is örülök, ha néha hűvös, de szikrázó napsütéses az idő.
Elegem van a téli komorságból, nekem a legkevésbé kedvelt évszakom, kivéve a karácsony, azt szeretem.
10/16 anonim válasza:
Vízkereszt előtt tilon. Néha egyébként Hamvazó szerdáig is megtartom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!