Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ezek gagyi karácsonyi ajándékok?

Ezek gagyi karácsonyi ajándékok?

Figyelt kérdés

Mindig mikor ajándékozás van, akkor szomorú vagyok, mert nincs semmi ötletem mit vegyek.

A húgom és a párja együtt él anyummal és a nevelőapummal. Ők mindig tudják mit vegyenek a másiknak, én meg nem, mivel havi 1x tudunk csak találkozni.

Nevelőapum születésnapjára tőlünk egy pendrivot kért, erre húgomék beállítottak egy 30ezer forintos hangfallal meg mikrofonnal hozzá. Annyira szégyeltem magamat, hogy én csak egy pendrivot adok :(

Szóval most arra gondoltam, hogy anyumnak parfümcsomagot,virágot és bombont adok. Ugyanezt a húgomnak is

A nevelőapumnak meg a húgom párjának bort, parfümcsomagot és bombont.

Semmi ötletem sincsen, és tudom, hogy nekik ha bármi kell azt úgyis megveszik szóval porfogót meg nem akarok adni

2022. dec. 19. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a bor, a virág, meg a bonbon olyan személytelen. Ilyeneket az üzleti partnereimtől kapok, adok így ünnepek környéken.
2022. dec. 19. 18:27
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
bombon :) az boNbon te bibas
2022. dec. 19. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Komolyan annyi midnent lehet venni ami legalább kicsit hasznos.

Olvasni szoktak? Vegyél könyvet.

Naptárt. Rengetegen vannak tele tompa késekkel kés készlet mindig jól jön. Poharak. Egyedi méhviasz gyertya, jó minőségi kínai, indai akármilyen tea. Ha szeretnek teázni. Kávét isznak milyet?

Parfüm azért nem jó mert nem tudod milyet használ/szeret. Akkor már inkább dezodor sampon tusfürdő. Habár ezek helyett inkább valami kézműves szappant vagy valamilyen különleges pl levendula sapmont adnék, tele vannak ilyenekkel az ajándékboltok.

Virágot még sosem láttam karácsonyi ajándékként azt inkább hanyagold.

De mégiscsak jobban ismered őket az érdeklődési körüket mint egy vadidegen. Neked kell tudni mit szeretnek.

2022. dec. 19. 23:53
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Bírom ezt a parfüm dolgot, ez annyira de annyira egyedi, honnan tudod melyik tetszik neki? Max ha már volt olyan neki.

Nem hiszem el higy nem ismeri az ember a szűk család tagjait, ki mit szeret, vagy mire vágyik. Felejtsük már el a drogériás tusfürdős csomagokat, ez nem ajándék, nem karácsonyra való. Csak olyan nemtudtammitvegyekhoztamezt csomag.

Ha szeret valaki valakit, üljön le gondolkodni mivel lephetné meg. Én már hónapokkal ezelőtt írogatom ha valakitől hallok valamit hogy mi kéne neki.

2022. dec. 20. 06:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ami elfogy, az sohasem rossz ötlet, pl termelői méz (egyáltalán nem olcsó), ha van kávégépük, kompatibilis kapszula minőségi tea.
2022. dec. 20. 21:09
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Mi ezeket szoktunk adni a családban a tesómmal: Könyv , ajándékutalvány ( én régóta szeretnék egy táskát a kiszemelt üzletből, csak nem volt időm elmenni , karácsony után meg jönnek majd a leárazások), zokni és pizsi nálunk fogyóeszköz, jó kávé /tea/ tusfürdő .
2022. dec. 21. 08:59
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
6os kávé tea tusfürdő, ezeket meg lehet venni akármikor hétköznap a boltokban. Ha én ilyeneket kapnék, biztos arra gondolnék hogy egy percet nem gondolt az illető rám, megvett pár holmit és elosztogatta a rokonok között.
2022. dec. 23. 07:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a 88 éves mamám és a leendő sógornőm örülnek neki.

Nem, nem lehet megvenni akármilyen hétköznapi boltokban a drágább, minőségibb teát/tusfürdőt.( ne a drogériás termékekre gondolj)

Én a falnak megyek attól , aki elvárja mindenkitől , hogy egyedi, drága , flancos ajándékokat kapjon. A karácsony nagyon nem erről szól( legalábbis nálunk nem), hogy azon aggódjak, hogy na most ez az ajándék jó e a másiknak, hasznos lesz e. Örülünk annak, hogy kapunk valamit( bár az anyagi helyzetünk jó , szóval bármikor kérhetek normális keretek között bármit, így az ajándék értéke lényegtelen) és szeretünk adni is.( olyat, ami hasznos lehet)

2022. dec. 23. 11:40
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem, nem félreértettél. Nem flancos, drága ajándékot kell venni dehogyis. Hanem amit pont ő szeret.

Nem aggódni kell hsnem ismerni a másikat. Nálunk nincsenek hatalmas ajándékok, de olyan amiről látszik hogy PONT NEKI kerestük. Nem hasznos ajándék kell hanem olyan amiről tudja hogy odafigyeltek rá.

Nem tudom másképp elmagyarázni.

2022. dec. 24. 07:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Pont most olvastam egy pár sort erről, egy ajándékozott írta :

Valami olyat, ami sehogy sem illik hozzám, mintha nem is ismerne. Pedig ha látok valamit, ami klassz bármilyen értelemben, akkor szóvá szoktam tenni, de kb semmi haszna nincs.

2022. dec. 24. 07:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!