Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nem túlzás már most a Karácson...

Nem túlzás már most a Karácsonyra meg 🎅-ra készülni a boltokban?

Figyelt kérdés
Egyelőre még október 23-ra készülünk tudtommal...ehhez képest csokihegyek, dekorok meg minden hülyeség van az üzletekben.
2022. okt. 22. 14:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%

Nem túlzás!

Én már december elsejétől felállítom a kari dekorációt és egy hónapon át élvezem a műkarácsonyfát is a dalokkal együtt miközben azuram szokásosan sápítozik, hogy de hát még nincs is karácsony aztán persze együtt örülünk!!!! DEEE, nálam már van és nem vagyok hajlandó bekorlátozni a karácsonyi hangulatot csupán pár napra, sőt jó lenne egész évben s ha egyszer sok pénzem lesz, olyan házam lesz, amiben kandallós-zoknis-karácsonyi szeretetes-nappalis giccs-hangulat fog uralkodni egész évben, mert IMÁDOM A KARÁCSONYT!!! :)

A többi ünnepet ki nem állhatom, a húsvétot meg egyenesen utálom.

2022. okt. 23. 21:28
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
Túlzásnak túlzás de mindenki azt csinál amit akar. Én próbálok nagyon nem gondolni erre az időre. Gyomrom tiszta görcs ha csak hallom, hogy hova mikor kell menni kivel találkozni akiket amúgy le se szarunk egész évben, jópofizástól a belem kifordul. Átlag elcseszett őszi idő van, legalább arra a három napra eshetne 6-7 cm hó de nem fog.
2022. okt. 23. 22:35
 23/24 anonim válasza:
100%
Kereslet-kínálat. Ha nem venné senki, nem raknák ki. Van aki szereti minél hamarabb letudni, van aki meg a legvégére hagyja. Így mindenki ki tudja választani a számára megfelelő időpontot.
2022. okt. 24. 00:09
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem kicsit zavar mire a karacsonyhoz jutunk mar meg is unom. Viszont ha mar ez a helyzet ki kell hasznalni es elkezdtem gyujtogetni a diszeket amik azert megis csak meghozzak az ember karacsonyi hangulatat.

De jovore mar agusztusba megkell vennem az oszi dekorokat.

2022. okt. 27. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!