Nem túlzás 15 éves gyereknek 160. 000 ft-os telefont venni karácsonyra?
szerintem sem érdemes ezzel foglalkozni. szerencsére nem neked kell aggódnod majd azon, ha véletlenül elejti és összetörik vagy elhagyja...mert ez is benne van, mint ahogy az is, hogy felelősségteljesen tud rá vigyázni.
az meg sajnos egy ilyen világ, hogyha nem egy ilyen telefonnal megy vissza téliszünetről az iskolába, akkor a társai lenézik...:D
Miért kell mindig a más dolgával foglalkozni?
Ezt nem érettem sosem az emberekben.
Most hogy ezt a kérdést kiírtad boldogabb vagy?Leadtad a felesleges dűt?
Attól még hogy mi leírjuk a gondolatainkat jobban érzed magad?
Én azt mondom ha az a 15 éves jó tanul, segít otthon és felelősségteljesen mindenféle gond nélkül megkaphatja.
Illetve ha család egészben ki tudja fizetni akkor meg mi a gond?
Ilyen alapon akkor köss bele mindbe, tudod mennyi ember veszi hitelre az iPhone-t úgy hogy közbe éhezik, minimálbérből él?
A "túlzás" eléggé szubjektív kategória.. Ha ők azt hiszik, ettől lesz boldog a gyerek, akkor nyilván nekik nem túlzás.
Én magyar viszonylatban nagyon jól keresek, mégis egy nagyon alap Samsungom van, mert arra ez is pont jó, amire nekem kell. Ja, es a gyereknek meg az enyémnél is alapabb van, igaz, mégcsak 9 éves szóval gyakorlatilag egy butatelefon is elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!