Értem én azt, hogy évről évre egyre korábban kezdik el a karácsonyra való készülődést az emberek, de azért az nem túlzás már, hogy január elején is kint vannak már a karácsonyi dekorációk a házakon, ablakokon?
Most mi a baj? A válsztások után is azonnal elkezd készülődni az ellenzék a következő választásra, pedig az négy év múlva lesz.
Aztán olyat is hallottam, aki már az esküvőn, a nászéjszaka előtt megdugta a nyoszolyólányt, gondolom már a válás utánra gyúrt.
Lehet, hogy viccnek gondoljátok, de van olyan ismerősöm, aki egész évben nem szedi be a kültéri fényfüzért a házról és a mellette álló fenyőről. 10 éve felszerelte és azóta úgy van, mert minek fáradozzon vele. Év elején kikapcsolja, év végén bekapcsolja. A füzér vízálló, UV álló átlátszó műanyag csőben van. Teljesen jó.
Van dísz, amit kitesz-beszed, az utóbbi ünnepek alkalmával poénból az ereszcsatornára tett hátizsákos, fekete szakállas "Mikulás" figurát. De ezt egy kislétráról is eléri, 2 perc feltenni, vagy leszedni.
"Fél évvel karácsony elött vagyunk. a besenyőcsalád már készülődik."
"Hazudtunk igazából fél évvel vagyunk az előző karácsony elött."
Tavaly júniusban jártam egy erdőben.
Akkor megfigyeltem ahogy ott álltak a fenyőfák.
Az erdész váltig tagadja, de én határozottan emlékszem, hogy nem csak tavaly, hanem már évek óta ott állnak azok a fák.
Szóval már nagyon korán megkezdték a karácsonyi készülődést.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!