Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Értem én azt, hogy évről évre...

Értem én azt, hogy évről évre egyre korábban kezdik el a karácsonyra való készülődést az emberek, de azért az nem túlzás már, hogy január elején is kint vannak már a karácsonyi dekorációk a házakon, ablakokon?

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy jó poén a humor kategóriában! Ezen most tényleg jót nevettem :D
2022. jan. 3. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Most mi a baj? A válsztások után is azonnal elkezd készülődni az ellenzék a következő választásra, pedig az négy év múlva lesz.

Aztán olyat is hallottam, aki már az esküvőn, a nászéjszaka előtt megdugta a nyoszolyólányt, gondolom már a válás utánra gyúrt.

2022. jan. 3. 21:21
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Tartson egész évben a karácsony! Ha nincs más ünnep, akkor karácsony van!!!
2022. jan. 3. 21:28
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Ez már a baloldal választási kampányának a része.
2022. jan. 3. 21:35
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy viccnek gondoljátok, de van olyan ismerősöm, aki egész évben nem szedi be a kültéri fényfüzért a házról és a mellette álló fenyőről. 10 éve felszerelte és azóta úgy van, mert minek fáradozzon vele. Év elején kikapcsolja, év végén bekapcsolja. A füzér vízálló, UV álló átlátszó műanyag csőben van. Teljesen jó.

Van dísz, amit kitesz-beszed, az utóbbi ünnepek alkalmával poénból az ereszcsatornára tett hátizsákos, fekete szakállas "Mikulás" figurát. De ezt egy kislétráról is eléri, 2 perc feltenni, vagy leszedni.

2022. jan. 4. 11:19
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

"Fél évvel karácsony elött vagyunk. a besenyőcsalád már készülődik."

"Hazudtunk igazából fél évvel vagyunk az előző karácsony elött."

2022. jan. 8. 16:06
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Tavaly júniusban jártam egy erdőben.

Akkor megfigyeltem ahogy ott álltak a fenyőfák.

Az erdész váltig tagadja, de én határozottan emlékszem, hogy nem csak tavaly, hanem már évek óta ott állnak azok a fák.

Szóval már nagyon korán megkezdték a karácsonyi készülődést.

:D

2022. jan. 8. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy az a terület, ahol a fenyőerdő áll, az már több milliárd éve készül, pusztán csak azért, hogy legyen jövőre karácsonyfa, akkor tényleg elég hamar elkezdték a készülődést.
2022. jan. 8. 19:01
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
Ugye-ugye neked is feltünt? :D
2022. jan. 9. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Régi hagyomány,hogy január 6-ig kinn kell hagyni a dekorációt( Vízkereszt)
2022. jan. 10. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!