Kápolnába egy Orbán Viktor szobor túlzás?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam hogy építtetek egy kis kápolnát a kertbe és Jézus Krisztus mellé csináltatnék egy életnagyságú Orbán Viktor szobrot.
Meggyőződésem hogy a miniszterelnök urat Isten küldte a magyaroknak, hogy megmentse ezt az országot.
Ez túlzás szerintetek, vagy meg belefér?
2021. máj. 22. 22:44
2/13 anonim válasza:
Orbán Viktor iránti tiszteletben nincs túlzás!
3/13 anonim válasza:
Ha csak annyira szereted ISten küldöttét, hogy csak 1 szobrot állítanál neki, akkor inkább hagyd az egészet a pi**ába.
4/13 anonim válasza:
erőltetett, meg volt is már ilyesmi.
valami poén kellett volna bele.
pl orbán miháJ szobor fecskendővel a kezében, a háttérben pedig teréz anya és gábriel arkangyal vagy valami.
5/13 anonim válasza:
Várd meg amíg keresztre feszítik szerintem.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szuper ötlet, de egy Mészáros Lőrinc szobor is kell mellé, ha még marad pénzed, akkor jöhet egy Áder János is.
7/13 anonim válasza:
6-os, ők lesznek az új Szentháromság?
8/13 anonim válasza:
Nyilvánvaló provokáció.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
9/13 anonim válasza:
#8 nem tudom mi a bajod egy kis tréfával, vagy már régebben is 3/3-as voltál?
10/13 anonim válasza:
A tréfával semmi bajom sincs, csak ez nem vicces. Ez csak indulatkeltő trollkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!