Egyáltalán nem túlzás. Most még nyugisan be lehet vásárolni karácsonyra, decemberben már ölni fogják egymást az emberek a díszekért meg ajándékokért. Ez minden évben így van. Én is vettem már a héten karácsonyi díszt, a pénztáros mondta is, hogy jól tettem, hogy megvettem, mert abból, amit én vettem, nagyon sokan vásárolnak és valószínűleg, hogy már novemberig sem tart ki a készlet, nemhogy decemberig. Ha most nem vettem volna meg, lemaradtam volna róla. Most még legalább meg tudtam úgy venni, hogy nem kellett senkinek a kosarából kilopni sunyin, amíg nem néz oda. :'D
2022. okt. 22. 20:50
12/24 anonim válasza:
Augusztus 28-án mentem vissza Magyarországról Angliába ( kint élek már sok éve) Augusztus 29-én már pakolták a polcokat halloween és karácsonyi dolgokkal. Szerinted ez nem korai??
2022. okt. 22. 21:48
13/24 anonim válasza:
Nem érted a kereskedelmet.
Persze, hogy korai, adventig több mint 1, karácsonyig 2 hónap van hátra, de kereskedelmi szempontból ez a legkiemeltebb időszak, amikor sokat költenek az emberek, és igen, már hónapokkal előtte elkezdik a vásárlást...
2022. okt. 22. 22:03
14/24 anonim válasza:
Nem. Minden évben ez van.
2022. okt. 23. 09:58
15/24 anonim válasza:
Most legalább valamivel frissebbek az édességek. Sok éve, volt, az igaz, amikor néhány napot töltöttem egy csokoládégyárban. A szaloncukorgyártásnak már a végefelé jártak szeptember közepén.
2022. okt. 23. 10:17
16/24 anonim válasza:
Már nem szeptemberben még korai lenne de már nem.
2022. okt. 23. 11:46
17/24 anonim válasza:
Nem korai :) imádok már ilyenkor díszíteni :)
Hétvégenként főleg megjön a hangulatom mikor itthon vagyok
2022. okt. 23. 16:52
18/24 anonim válasza:
Én nagyon utálom. Igen, ahogy mondod, most van okt. 23, aztán mindenszentek, halottak napja és csak hetekkel később jön advent.
És azt utálom benne a legjobban, hogy ezzel rákényszerítenek, hogy már most átfussam a karácsonyi dolgokat, pedig herótom van még tőle mert adventra az emberek lerabolnak mindent:( Amúgy szeretem a karácsonyt stb., de az nálam adventtől vízkeresztig tart. Ha 3 hónapot "kell" "karácsonyozni", az sokat elvesz az "értékéből".
Szerencsére nekünk sok családi ünnep is van még adventig, így attól eltekintve, hogy átfutottam a karácsonyi dekorajánlatot, nem vagyok hajlandó törődni vele az advent előtti napokig.
2022. okt. 23. 18:19
19/24 Metionin válasza:
A mi szemszögünkből korai de az üzleteknek így éri meg. Minél több ideig tolják az emberek arcába a tematikus kínálatot, annál több fogy belőle. Talán olyan szempontból is előnyös lehet, hogy így több ideje van bevásárolni azoknak, akik veszik ezeket a cuccokat és nem alakul ki akkora tömeg, bár nem tudom, ez mennyire releváns, én december 2. felében már alig merek boltba menni, annyian tolonganak, pedig ugyanazok a cuccok vannak kint 2 hónapig.
2022. okt. 23. 20:50
20/24 anonim válasza:
Ha az utolsó napokban kezdenék el árulni őket mindenki elkapkodná és hirtelen nem maradna több...
+ vannak akik már ennyivel korábban rákészülnek így nem kell az utolsó pillanatokban rástresszelniük és kapkodniuk, így hátradőlhetnek és nyugodtan élvezhetik az ünnep előtti napokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!