Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Vicces ajandekok? Kaptatok...

Vicces ajandekok? Kaptatok olyasmit, ami teljes kiabrandulast okozott?

Figyelt kérdés

Mi szerencsere jol ismerjuk egymast a csaladban, igy mindig eltalaljuk, hogy ki minek orulne a legjobban. Nem feltetlenul draga dolgokrol van szo, inkabb olyasmikrol amikrol tudjuk, hogy az illeto tuti hasznat fogja venni.

Boldog karacsonyt!

2021. dec. 25. 09:56
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Külön élünk már régóta a szülőktől, eddig albérletben voltunk, nemsokára költözünk saját lakásba. Van két nagy, kinyitható ruhaszárítónk, anyu megajándékozott még kettővel (fogalmam sincs, milyen ötlet vezérelte, hogy ráadásul kettő, 5 éve saját háztartást vezetek). A nagyi pohárkészletet adott (kettő készletünk is van a párommal, ugyanis hoztunk egyet-egyet mindketten összeköltözéskor). Ezek így inkább viccesek, ami jobban bosszant, hogy minden más rokon szinte kivétel nélkül pezsgőt ad, holott egyikünk sem iszik soha alkoholt. Mindig valamelyik szomszédom kapja meg, vagy egy váratlan vendég. A legcikibb ajándékot még a suliban kaptam, 1500 Ft volt meghatározás. Én telepakoltam csokival, szappannal, új díszekkkel amit én adtam. Kaptam egy(!) db teamécsest megszórva egy kis csillánporral, meg 2 db szaloncukrot az osztály leggazdagabb csajától.
2021. dec. 25. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Rágógumi automata :D
2021. dec. 25. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Mosogatószivacsot, meglepetés volt az már biztos 😅 aztán mondtam "oh pont ilyet szeretek hasznàlni, és a bevàsàrlàsnàl èpp elfelejtettem" Így az ajàndèkozó is örült, hogy hasznosat vett. Vicces, de igazàból jobban tudok örülni bàrmi ilyennek, mint valami drága porcelàndísznek, ami csak "lom".
2021. dec. 25. 14:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Idén a kedves családom és barátaim nagyon vicces kedvükben voltak, szóval több poénos dolgot is kaptam.

Például egy Jóbarátok mystery boxot, amiben volt egy bögre és egy jegyzetfüzet. Nyilván örültem neki amúgy, mivel nagy fanja vagyok a sorozatnak.

2021. dec. 25. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Kevesen vagyunk a családból azok, akik összejárnak és szerencsére évekkel ezelőtt közös megegyezéssel befejeztük az ajándékozást, így senki nem vett és senki sem kapott semmit. Együtt voltunk, ez a lényeg, nem a használhatatlan ajándékok tömkelege, mint fentebb olvasható néhány válaszban.

Azért kicsit sztorizgatnék a múltból. Elmúltam már 30 és van még általános iskolából kapott parfümöm. Szoktam viccesen mondani, ha valaki illatszert próbál nekem eladni, hogy kösz, nem, én fürödni szoktam. :D Szintén általános iskolás karácsonyi húzáshoz kapcsolódik a legrosszabb ajándékom, szerintem akkor utáltam meg nagyon. Valahová már leírtam, csak nem tudom hová, így nem tudom bemásolni. Húztunk az osztályban, ám amikor átadtuk az ajándékot, beteg volt az, aki engem húzott és nem volt jelen. Így hirtelen az a megoldás született, hogy aki őt húzta, az adja az ajándékot nekem. Én (akkor még :D) fiú voltam, az ajándék amit az illető fiúként vett a hiányzó lánynak, az egy mikuláscsomag volt némi jobb napokat is látott csokimikulással illetve vagy 20 darab kopott tazoval (korong szerű valami, akkoriban ez ment). Marhára nem voltam tőle hanyatt esve. Aztán aznap később bejött az a lány, aki engem húzott, hogy átadja az ajándékom, nem felejtett el. Még szóba került az is, hogy visszadaom az ajándékot a fiúnak, odaadja a lányak, az pedig nekem, amit ő vett, hogy akkor úgy legyen, ahogy eredetileg is lett volna. A kapott ajándék ismeretében erre nem voltam képes, akkor már úgy voltam vele, legyen elb@szva csak az én napom, nem még egy másik emberé is ezzel a sz@r ajándékkal. Így nem lettem gazdagabb emlékeim szerint egy csokival és egy kutyás képpel, amit a lány vett nekem. Most így eszembejutott, a kép még biztosan meglenne és akárhányszor ránéznék, eszembejutna róla a lány, akitől kaptam, de ugye máshogy alakult. A kapott mikuláscsomagot sírva összetörtem és bevágtam mindenestől a tűzbe, emlékezni sem akartam rá.

Idén nyáron segítettem egy kollegámnak eladni valamit, köszönetképpen két doboz sört kaptam. Több kollegámmal beszéltem már azelőtt, hogy nem iszom és utálom alkoholt, hozzá úgy néz ki nem jutott el az infó. Mindegy, megköszöntem, kárba nem veszett, megitta a családban más, aki nálam jobb viszonyt ápol a sörökkel.

2021. dec. 26. 00:58
 16/16 anonim ***** válasza:
#12 ilyet én is kaptam anno osztálykarin :D
2021. dec. 29. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!