Hogyan tudnám ezen túltenni magam? Azt hiszem, hogy végérvényesen megromlott a kapcsolatom az egyik közeli szerettemmel, aki nagyon sokat jelent számomra. Már nem vagyok fontos neki, valószínűleg kiábrándult belőlem.
Voltam hasonló helyzetben. Próbáld nem magadra vanni és azt megérteni, hogy minden ember alapvetően önző a legtöbb másik ember felé és a végén csak a saját érdekeit nézi, nem hajlandó alkalmazkodni stb. És itt "csak" egy emberi kapcsolatról beszélünk, semmi olyan többről, mint pl. szerelem.
Mit tehetsz? Próbáld reálisan át gondolni (értsd: mellőzni minden hisztit, megbántottságot és önsajnálatot. Ne bántásnak vedd, tudom, hogy ilyenkor milyen rossz, de ha akarsz még 1x egyről a kettőre lépni az ügyben , kicsit így is át kell gondolni). Amit tehetsz: átrágod magad így a dolgokon, utána megpóbálsz vele erről őszintén beszélni egyszer. Ha meg nem, akkor nem. Kész. Muszáj túllépni és napról-napra kevesebbet rágondolni, rágódni ezen az egészen. Idővel jobb lesz, tapasztalat.
Mi történt amúgy, hogy ide jutottatok?
2. vagyok
Nem akar egyszerűen akkor a barátod lenni, de gerincet még nem növesztett ahhoz, hogy elmondja, miért. Próbáld ezt lezárni magadnak és nem törődni vele, ne fuss olyan busz után, ami othagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!