Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Úgy érzem széthull...

Mit tegyek? Úgy érzem széthullik az életem. FONTOS!

Figyelt kérdés

A barátommal 2 év együtt járás utána 1,5 hónapja szakítottam, a szüleim pedig folyamatosan ölik egymást. Mindenen képesek össze kapni, apukám azzal "fenyegetőzik" hogy jövő héten költözik, anyukám is mondogatja egy ideje. A tesómnak van barátja, ő elvan nála.. Már mondtam a szüleimnek hogy ne veszekedjenek, inkább ne szóljanak egymáshoz annyit ha ez a megoldás, de nem bírják ki. A barátaim is elfordulnak tőlem, legalábbis azok akikre eddig mindig tudtam számítani. Nekem a barátom volt a mindenem, üresnek érzem magam belülről, nem találom a helyem. :(

19L

2013. szept. 29. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Minek szakítottál?
2013. szept. 29. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi az hogy minek? Nem tudod mi az oka
2013. szept. 29. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezért kérdezem.
2013. szept. 29. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Annyit tudok neked javasolni, hogy probàlj meg csak elöre nézni, a jövödön dolgozz, hogy ha megteremted azt, léphess! Addig is keress hobbit (én olvasni szoktam vagy sorozatot nézni:)), ismerkedj! Sajnos tudom, mit érzel, ugyan ezen mentem àt én is nem egyszer....
2013. szept. 29. 21:55
 5/7 Viktor Schull válasza:
Szerintem ezek nagy részben nem te vagy a hibás és nem is tudsz ellenük tenni ha ennyit jártatok és szereted öt és még mindig ő is téged akkor helyre lehet hozni...anyukád apukád kapcsolatában te nem tudsz segíteni főleg ha ennyire rossz a helyzet mint ahogy írod ha már mindig veszekednek és most nem akarlak elbúsítani annak sosem lesz jó vége ez biztos...!
2013. szept. 29. 21:59
 6/7 Ravel ***** válasza:

Az sem megoldás, ha nem szólnak egymáshoz - sajnos én is tapasztalatból beszélek. Itt már vágni lehet a feszültséget, egy helyiségben sem maradnak meg. Nálunk még a külön folytatás szóba se került - gyanítom miattam - pedig évek óta már ők is nagyon rosszban vannak. Én elköltözni nem tudok, még egy évem van a suliból. Ezt csak azért írom, hogy lásd nem vagy egyedül.

Az előttem szólókkal egyetértve, annyit tudok mondani, hogy a szüleid kapcsolatába nem érdemes beleszólni. Azt nekik kell/kellene elintézni. A barátoddal ha úgy érzed, hogy nyomós ok miatt szakítottatok és nem tudod/nem akarod rendbehozni szerintem az is rendben van. Most biztos nehéz lesz egy ideig, de próbáld meg lefoglalni magad valamivel (sport v akármi ami leköt). Annak ellenére, hogy úgy érzed a barátaid se tudnak/akarnak segíteni ne fordulj el mindenkitől. Az ilyen helyzetekben én úgy tapasztaltam, hogy végül úgy is egy olyan ember tud majd segíteni akire nem számítottál. És a segítség alatt nem a probléma teljes megoldását értem, csak mondjuk két fület aki meghallgat :)

Kívánok Neked sok erőt ehhez a nehéz időszakhoz!

2013. szept. 30. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Helyre lehetett volna hozni, de már nem az első szakításunk, és szerintem mindketten bele fáradtunk, aztán most jobb így... vagyis könnyebb inkább. Aztán majd meglátjuk mi lesz, bár most kígyót-békát kiabálunk egymásra.

2013. szept. 30. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!