Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit veszel karácsonyra?

Mit veszel karácsonyra?

Figyelt kérdés

Mit vesztek szülőknek, anyós-apósnak, testvérnek?

Mindenféle érdekel mert elég tanácstalan vagyok

2020. dec. 15. 13:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%

Apukám, nagypapám kézműves söröket, amiket "beöltöztetek" rénszarvasnak.

Anyukám kávékülönlegességek

Nagybáttyám egy könyvet

Nagymamám forró csokit és fényképes bögrét

2020. dec. 15. 15:41
 22/30 anonim válasza:
100%
Apu és anyu kávéfőzőt kap,apu kap még vicces táblát a kocsiba(nem jut eszembe a neve) anyu még kap egy világítós örökrózsás díszt.. Húgom vette. Nagyim szarvasos plédet,plussz mi unokàk dìszpàrnát csinàltattunk amin mi vagyunk rajta. Keresztapu oldspice csomagot kap,és ugyanolyan vicces kocsiba való táblát. Húgaim pulóvert kapnak tőlem.
2020. dec. 15. 16:33
 23/30 anonim ***** válasza:
96%

Mi olyat veszünk egymásnak, ami drágább, de kell a másiknak. Előre megbeszéljük.

Nem veszünk ruhát, kaját, piát. Pl. ha kell nekem hajhullás elleni sampon a dm-ből, megveszem magamnak, de most ilyen drága ampullákat fogok kapni. A tesómnak meg pl. veszek olyan dolgot, amiről beszélt évközben, de drágálja.

2020. dec. 15. 16:37
 24/30 anonim ***** válasza:
58%

Anyos apos kozosen: ital, arcapolasi szettek ( kulon kulon persze), gyertyak, gyertyatarto, edessegkulonlegesseg

Sogorok/ sogornok parban ugyanigy kb, csak mas termekekkel.

2020. dec. 15. 17:49
 25/30 anonim válasza:
Anyának vettem kávét és konyhai kötényt,még a húgomnak illetve a legjobb barátnőmnek vennem kell valami kis apróságot de a karácsony az értékes együtt töltött percekről szól nem a drága ajándékokról.Kellemes karácsonyt mindenkinek!
2020. dec. 15. 18:11
 26/30 anonim válasza:
50%
Após anyós már megkapták novemberben a húsdarálót, hogy már meglegyen a disznóvágásra. Anyám, apám unicumot, tesóm likőrt (ezt beszéltük meg). Férjemmel vettünk tévészekrényt és mosogatógépet magunknak. 10 hónapos kislányunk kap egy keljfeljancsit, egy zacskó építőkockát és egy fapuzzlet (amelyiknél az állatokat kell berakni egy formába). Két sógor whiskyt, sógornőm tejhabosítót. Férjem mamája lábtörlőt, plusz mindenkitől közösen egy gáztűzhelyet. Férjem nagybátyja az autóba kért kiegészítőt, de még mindig nem érkezett meg, november elején rendeltem külföldről... Nem tudom mi van. Na asszem ennyi :)
2020. dec. 15. 18:53
 27/30 anonim ***** válasza:
94%

Anyukámnak lindt karácsonyi csoki válogatást küldtem tetesept ajándékcsomagot ,egy fotokónyvet,és egy szép karácsonyi képeslapot kapott mi nagyon messze lakunk jelenleg anyukámtol így futár szolgálatal küldtem neki a karácsonyi ajándékát.

Barátnőmék szintén csokit kapnak meg képeslapot.

2020. dec. 15. 20:11
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak egy apro koves ezust gyurut csinalok, illetve kap egy olyan haztartasi eszkozt, ami remelhetoleg megkonnyiti az eletet, mar ami a takaritast illeti -(gozolos tisztito.)

Anyosom kremet, salat, kis csecsebecseket kap a lakasba.

Lany testverem testapolot kert, kap hozza meg egy labapolo szettet, aranyos karacsonyi mintas shea vajas zoknival.

A fiatal fiuk egyforma vicces karacsonyi sapikat kapnak, plusz talaltam egy-egy "nagyobb erteku" parfumcsomagot.

Apukam kezmuves whiskyt es egy ezust tollat keszitek neki.

Aposom nincs sajnos.

2020. dec. 16. 13:18
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Kutyusom biztos kap valami kulonlegesseget :) ... en majd osztozom az oromeben.
2020. dec. 16. 19:52
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak: könyv + Laura Mercier testápoló

Apukámnak: 3 db póló + egy jobb bor

Nevelőapámnak: a kölni, amit használ

Mostohatestvéremnek (+ a párjának): gyapjútakaró + kézműves sörválogatás

Féltestvéreknek: közös társasjáték, a fiúnak vásárlási utalvány a Media Markt-ba + könyv, a lánynak Barbie szett + kifestők

2020. dec. 17. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!