Mit veszel karácsonyra?
Mit vesztek szülőknek, anyós-apósnak, testvérnek?
Mindenféle érdekel mert elég tanácstalan vagyok
Apukám, nagypapám kézműves söröket, amiket "beöltöztetek" rénszarvasnak.
Anyukám kávékülönlegességek
Nagybáttyám egy könyvet
Nagymamám forró csokit és fényképes bögrét
Mi olyat veszünk egymásnak, ami drágább, de kell a másiknak. Előre megbeszéljük.
Nem veszünk ruhát, kaját, piát. Pl. ha kell nekem hajhullás elleni sampon a dm-ből, megveszem magamnak, de most ilyen drága ampullákat fogok kapni. A tesómnak meg pl. veszek olyan dolgot, amiről beszélt évközben, de drágálja.
Anyos apos kozosen: ital, arcapolasi szettek ( kulon kulon persze), gyertyak, gyertyatarto, edessegkulonlegesseg
Sogorok/ sogornok parban ugyanigy kb, csak mas termekekkel.
Anyukámnak lindt karácsonyi csoki válogatást küldtem tetesept ajándékcsomagot ,egy fotokónyvet,és egy szép karácsonyi képeslapot kapott mi nagyon messze lakunk jelenleg anyukámtol így futár szolgálatal küldtem neki a karácsonyi ajándékát.
Barátnőmék szintén csokit kapnak meg képeslapot.
Anyukámnak egy apro koves ezust gyurut csinalok, illetve kap egy olyan haztartasi eszkozt, ami remelhetoleg megkonnyiti az eletet, mar ami a takaritast illeti -(gozolos tisztito.)
Anyosom kremet, salat, kis csecsebecseket kap a lakasba.
Lany testverem testapolot kert, kap hozza meg egy labapolo szettet, aranyos karacsonyi mintas shea vajas zoknival.
A fiatal fiuk egyforma vicces karacsonyi sapikat kapnak, plusz talaltam egy-egy "nagyobb erteku" parfumcsomagot.
Apukam kezmuves whiskyt es egy ezust tollat keszitek neki.
Aposom nincs sajnos.
Anyukámnak: könyv + Laura Mercier testápoló
Apukámnak: 3 db póló + egy jobb bor
Nevelőapámnak: a kölni, amit használ
Mostohatestvéremnek (+ a párjának): gyapjútakaró + kézműves sörválogatás
Féltestvéreknek: közös társasjáték, a fiúnak vásárlási utalvány a Media Markt-ba + könyv, a lánynak Barbie szett + kifestők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!