Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit veszel karácsonyra?

Mit veszel karácsonyra?

Figyelt kérdés

Mit vesztek szülőknek, anyós-apósnak, testvérnek?

Mindenféle érdekel mert elég tanácstalan vagyok

2020. dec. 15. 13:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk hosszú évek óta van egy egyezség, miszerint fejenként kétezer forintot költünk. Azért találtuk ezt ki, mert teljesen felesleges drága ajándékot adni, nem ettől lesz szép az ünnep. A varázsát meghagytuk, így leredukáltuk egy ilyen kis jelképes összegre. Mindegyikőnk ír egy listát, hogy mit szeretne (természetesen apróbb dolgokra kell gondolni) és abból szemezgetünk egymásnak. Így nem lövünk mellé az ajándékkal és a meglepetés is megmarad, mert nem tudja, mit fog kapni a listából. Nálunk ez nagyon bejött.
2020. dec. 15. 14:04
 2/30 anonim ***** válasza:
65%
Megbeszéltük hogy egy egy desszert vagy jobb tusfürdő lesz és kész.
2020. dec. 15. 14:04
 3/30 anonim ***** válasza:
82%
Mindenkinek a kedvenc sörét :)
2020. dec. 15. 14:13
 4/30 anonim ***** válasza:
2020. dec. 15. 14:16
 5/30 anonim válasza:
100%
Szüleimnek Merci csokit (a nagyobbik fajtát), nővéremnek könyvutalványt, mert szeret olvasni, húgomnak vásárlási utalványt a közelünkben lévő bevásárlóközpontba, így ők meg tudják venni maguknak, amire igazán vágynak.
2020. dec. 15. 14:19
 6/30 anonim ***** válasza:
96%

Paromnak inget és egy jordan pólót (mindet kereste és akarta csak nem vett végül mert lebeszeltem hogy megvehessem neki..😃ez a legjobb trükköm ha kinéz valamit lebeszelem hogy ne vegye meg és én meglepem vele ilyen alkalmakkor és gondolkoznom sem kell az ajandekon)

Anyukamnak pedig egy etkeszletet amit kinézett meg arcapolasi szerumot és krémet.

2020. dec. 15. 14:24
 7/30 anonim ***** válasza:
75%
Mi kreatív karácsonyt tartunk, kézzel készült ajándékokkal :)
2020. dec. 15. 14:32
 8/30 anonim válasza:
95%

Hello.

Tesomnak parfümöt vettem, szüleinknek egy multicookert es csokit, párommal pedig veszunk valamit kozosen a lakasba, mindene megvan, szoval iden elmarad a személyesebb ajandek. Egyik havernak babzsakot vettünk.

2020. dec. 15. 14:36
 9/30 Angel3000 válasza:
53%
Szia! Csak hasznos dolgokat veszek ajàndékba, amit mindig hasznàlnakpl: Fûrdôsampoon, testàpolò, szappan, parfûm, hajsampoon, hajkondizionàl ò, hajolaj! Minden jòt!
2020. dec. 15. 14:38
 10/30 anonim ***** válasza:
85%

Szerencsére idén családi közmegegyezésre sikerül kiszállnunk ebből a karácsonyivásárlás-mókuskerékből. Mondván, hogy tárgyakból már így is több van mint elég, amire meg mégis szükségünk lenne, meg tudjuk venni. Bár már az év során vettem egy-két kisebb ajándékot, de azokat nem most fogom odaadni, hogy ne legyen másnak kellemetlen, ha nem tartjuk a megegyezést. Ráadásul eddig a karácsonyi vacsik nagyon hasonlóak voltak az esküvőkhöz abban az értelemben, hogy amire odaérsz, addigra már hullafáradt vagy a szervezéstől.

Végre élvezzük azt, amiről a karácsony igazán szól. Mivel én korábban hetekig agyaltam a megfelelően kreatív és személyes ajándékok kiötlésén és mivel a család is nagy létszámú, ezért most nagyon érzem a jelentős energiamegtakarítást, amit az jelent, hogy nem a hatszáz ajándékon, azok beszerzési módján kattogok állandóan, hanem van időnk egymásra és arra, hogy ünnepi hangulatban megéljem az adventi hétköznapokat. Nagyon jó! Ennek koronájaként egy meghitt családi karácsony szerintem felülmúl majd minden eddigi ajándékot.

2020. dec. 15. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!