Mit veszel karácsonyra?
Mit vesztek szülőknek, anyós-apósnak, testvérnek?
Mindenféle érdekel mert elég tanácstalan vagyok
Apám barkácsolós cuccokat kap a hobbijához. Anyám könyveket meg egy sálat.
Mi mindig megbeszéljük. Így nincs meglepetés, mégis mindenki azt kap, amit akar. És nem azért, mert nem ismerjük egymást eléggé. De pl. én tudom, apám mennyire szereti a barkácsolást, meg milyen szép cuccok kerülnek ki a keze alól, de fogalmam sincs, milyen eszközökre, alapanyagokra van ehhez szüksége, melyik márka megfelelő, stb. Ahogy anyámról sem tudom, hogy 25 sál közül melyik tetszene neki a legjobban. Azt nyilván, hogy kb. melyik 5 az, ami kizárt, és melyik 10 az, ami a legesélyesebb,és lehet azt mondani, hogy ajándék, és akkor ne ezt nézd, de ha már veszünk valamit, az miért ne PONT olyan legyen, ami a másiknak a legjobb?
Első, annyira erőltetett ez a szöveg.
CSalád vagytok, ismernetek kellene egymást annyira, hogy tudjátok, kinek mi okoz örömet. Annyira jó, hogy tipplehetek, Nivea vagy Palmolive tusfürdőt adsz...
Csak hasznosat és fogyóeszközt!
Közös megegyezés alapján csetreszek porfogók karácsonyos limlomok kizárva. Csokoládé, kávé ,bor, Tusfürdő,dezodor, sampon és hasonló dolgok kombója.
Férjem informatikus, számítógépes ajándékot kap.
Anyu: kávédaráló, kávé, paradicsomszeletelő, csoki
Apám meghalt, a temetőbe majd koszorút viszek
Anyós/após: mindketten 1-1 koktélkészítő szettet, teaválogatást
Férjem öccse: tigris mintás pohár, csokoládé
Nagyszülők: bögre, kávé
Nem leszel kisegítve azzal amit most mondok kérdező, de mégiscsak válaszolok a kérdésre. Mi most csak férjemmel leszünk ketten és igazából azt szeretném ha nem is lenne ajándék mert mindig megvesszük azt amire szükségünk van. Tudom ez valakinek furcsa, és nem vagyok kifejezetten ajándékellenes, de nekem a legszebb karácsonjaim az ajándék nélküliek voltak.
1. Ez egy nagyon jó ötletet. Kár hogy ma már elmúlt az idő amikor a családdal töltjük a karácsonyt. Régen jól jött volna ez a tipp, mert már minden bajom volt hogy nem jut semmi az eszembe ezért feleslegesen jártam a várost és csak stresszeltem miatta. Sokkal jobb tudni hogy mit akar a másik mégha nem is teljesen meglepetés mert így valóban örülni fog neki, és a oénztárcának is jobb mert nem kell azon gondolkozni hogy most is mennyibe fájt ez az ünnep.
Kérdező szerintem ha a családod hajlandó erre kipróbálhatnátok. Az összeget megváltoztathatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!