Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy döntsük el, ki jöhet...

Hogy döntsük el, ki jöhet karácsonyra?

Figyelt kérdés
Ugye idén 10 fő a maximum. Ott lesz anya, apa, mama, papa, én, nővérem, apa testvére, felesége, annak a fia. A nővérem párja idén nem jön, mert ő Peruba utazik a szüleihez, így az meg van oldva. Az én párom jönne még, aki már előző két évben is velünk karácsonyozott, de akkor nem tud jönni az unokatestvérem barátnője. Ugyanis unokatestvérem bejelentette, hogy ő is hozná az új kapcsolatát. Szerintem az én párom ez esetben elsőbbséget élvez, mert mi már 3 éve együtt vagyunk, pár hónapja össze is költöztünk, szinte már családtag, és tavaly és tavaly előtt meg volt hívva karácsonyra. Ezzel szemben van az unokatestvérem, akinek alig 1 éves a kapcsolata, és valószínűleg jövő karácsonyra már más nőt hozna föl... De az ő szülei meg őt pártolják, mondván végre van komoly kapcsolata, és az én párom már úgyis volt tavaly is, a lány meg most lenne először. Apukám és a nővérem konkrétan szemberöhögték, hogy ki a fene az a lány, nem is ismerik, még hogy ő jöjjön a Dávid helyett, aki már családtag... Na ezen apa és a testvére jól össze is vesztek. De szerintem nekünk volt igazunk. A mama nem akart senkit "kitiltani", azt mondta beszéljük meg. Szerintetek kinek kéne engednie? Kinek van joga jobban ott lenni? Nekik van igazuk és a lányt kéne engedni?
2020. dec. 8. 17:30
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
#40 Mi is meglepődtünk rendesen, de igen, ezek szerint lehet rá számítani :D
2020. dec. 9. 11:13
 42/46 anonim ***** válasza:
24%
Vidd a párod. Az unokatestvéred nőcije karácsonyozzon a családjával..
2020. dec. 9. 18:06
 43/46 anonim ***** válasza:
43%
Unokatestvéred vigye a párját. A te Dávidkád meg karácsonyozzon a családjával.
2020. dec. 9. 18:08
 44/46 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is vicces hogy mindenki odasereglik a nagyihoz, de majd pont az az egy szerencsétlen csaj zavarna.

Ha meg ezen ilyen vérremenő veszekedések vannak, akkor te, a szüleid meg a kőkemény 3 éve családtag Dávidka menjetek egyik nap, az unokatestvéred családja csajostul meg másik nap. Mert ebből úgyis sértődés lesz egymás felé, tök felesleges egy napon duzzogva enni a húslevest, meg talán biztonságosabb is két részre osztani a családot.

Máshogy nem lehet igazságot tenni, 3 év sem olyan hú de rohadt sok, meg egy év sem olyan kevés "futó kapcsolat" kategória. De ha megmarad ez a csaj, akkor pár év múlva jöhetnek a csodálkozó sógornős kérdések, hogy "Miért utál minket az unokatesóm barátnője, pedig mi olyan kedves, befogadó család vagyunk? Miért nem jönnek soha családi eseményekre, elmarja mellőlünk az unokatesóm, ugye milyen szemét?"

2020. dec. 9. 18:19
 45/46 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk ha az 1 éves kapcsolat olyan friss, hogy maradjon otthon, akkor tavalyelőtt a te párodnak sem kellett volna menni.

De amúgy sem kéne most ekkora pereputtynak összegyűlni. A párod meg a másik menyecske menjen a saját családjához, amire a karácsony amúgy való. Ti meg majd másik nap karácsonyoztok együtt.

2020. dec. 9. 18:23
 46/46 anonim ***** válasza:
81%
#37 ! Hát csak annyi, hogy egy kis kamu hamut összekaparnak ,azt bele egy kis üvegbe és akkor lehet mondani, hogy hamvasztásos ceremónia van folyamatban XD
2020. dec. 9. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!