Hogy döntsük el, ki jöhet karácsonyra?
Az ő logikája az, hogy trágárkodik és fröcsög másokra.
Tőlem ez idegen, talán ezért is nem értem. ;-)
Akit kimoderáltak a stílusa miatt, annak csak a lepontozás édes bosszúja marad.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nem azon lovagol, hogy plusz rizikófaktor, hanem, hogy a szabály fix létszámú összejövetelt engedélyez, és ehhez akarják tartani magukat.
Habár talán meggyőztük őt, hogy ezt a +1 főt az égvilágon senki nem fogja ellenőrizni és kiszúrni.
1. Mindenki marad otthon, védve a nagyszülőket. Eszembe nem jutna most menni, sőt, nem is megyünk most hozzájuk.
Hagyomány nálunk is, de megértik és belátják ők is. Majd lesz még Karácsony és más ünnep, amikor együtt lehetünk.
2. Sz*rtok az egészre, és megy mindenki. Dávidostul, barátnőstől. Nem hiszem, hogy ezt ellenőrizni is fogja valaki.
Amúgy ellenőrizhetik, minket tegnapelőtt ellenőriztek arra hivatkozva, hogy túl sok autó állt a ház előtt.
Bejöttek köszöntek, majd mikor meglátták, hogy csak 4-en vagyunk ki is fordultak.
4 autó van a háztartásban, mind a ház előtt állt mert épp készültünk mosni vinni őket.
A lényeg, hogy simán ellenőrizhetik úgyhogy én nem merném megszegni a létszám korlátozást. Egyébként én se gondoltam volna ezelőtt, egyenes kiröhögtem volna azt aki azt állítja, hogy rendőrök bejöhetnek megszámolni hányan vagyunk. És tényleg basszus. Itt az élő példa.
39! Én sem gondoltam volna :O
rendszerint 5 autó áll a ház előtt, 2 szülői, enyém, páromé, húgom párjáé (mondjuk ez csak alkalmanként) pedig nem bulit tartunk csak felújítás miatt átmenetileg hazaköltöztünk :D de akkor most majd számítunk rájuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!