Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy döntsük el, ki jöhet...

Hogy döntsük el, ki jöhet karácsonyra?

Figyelt kérdés
Ugye idén 10 fő a maximum. Ott lesz anya, apa, mama, papa, én, nővérem, apa testvére, felesége, annak a fia. A nővérem párja idén nem jön, mert ő Peruba utazik a szüleihez, így az meg van oldva. Az én párom jönne még, aki már előző két évben is velünk karácsonyozott, de akkor nem tud jönni az unokatestvérem barátnője. Ugyanis unokatestvérem bejelentette, hogy ő is hozná az új kapcsolatát. Szerintem az én párom ez esetben elsőbbséget élvez, mert mi már 3 éve együtt vagyunk, pár hónapja össze is költöztünk, szinte már családtag, és tavaly és tavaly előtt meg volt hívva karácsonyra. Ezzel szemben van az unokatestvérem, akinek alig 1 éves a kapcsolata, és valószínűleg jövő karácsonyra már más nőt hozna föl... De az ő szülei meg őt pártolják, mondván végre van komoly kapcsolata, és az én párom már úgyis volt tavaly is, a lány meg most lenne először. Apukám és a nővérem konkrétan szemberöhögték, hogy ki a fene az a lány, nem is ismerik, még hogy ő jöjjön a Dávid helyett, aki már családtag... Na ezen apa és a testvére jól össze is vesztek. De szerintem nekünk volt igazunk. A mama nem akart senkit "kitiltani", azt mondta beszéljük meg. Szerintetek kinek kéne engednie? Kinek van joga jobban ott lenni? Nekik van igazuk és a lányt kéne engedni?
2020. dec. 8. 17:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
39%

Az ő logikája az, hogy trágárkodik és fröcsög másokra.

Tőlem ez idegen, talán ezért is nem értem. ;-)

2020. dec. 8. 19:16
 32/46 anonim ***** válasza:
31%

Akit kimoderáltak a stílusa miatt, annak csak a lepontozás édes bosszúja marad.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2020. dec. 8. 19:23
 33/46 anonim ***** válasza:
84%
Elég szánalmas, hogy 10-11 ember össze akar gyűlni különböző háztartásokból a nagyinál(!) és csak azon az egy szerencsétlen csajon lovagol a kedves kérdező, hogy mekkora plusz rizikófaktor. Ha ennnyire aggódik, talán nem kéne egyáltalán összejönni, pláne nem egy idős embernél. Nem pedig a vírust felhasználni álszenten arra, hogy kiutálja az általa lenézett lányt, mert cöh, az csak egy éve van ott, mit keresne egy családi karácsonyon. Az persze nem probléma, hogy az ő pasija is meg lett hívva már az első évükben.
2020. dec. 8. 21:36
 34/46 anonim ***** válasza:
55%

Nem azon lovagol, hogy plusz rizikófaktor, hanem, hogy a szabály fix létszámú összejövetelt engedélyez, és ehhez akarják tartani magukat.

Habár talán meggyőztük őt, hogy ezt a +1 főt az égvilágon senki nem fogja ellenőrizni és kiszúrni.

2020. dec. 8. 22:34
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg ennyire fontosak a szabályok, akkor talán egyikük partnerét sem kéne elhívni. Nem pedig versengeni, hogy az ő kapcsikája miért is értékesebb a másikénál, pláne nem olyan szövegeket eleregetni, hogy hát az unokatesóék lehet, úgyis szakítanak. Mi ez, ha nem lenézés, kiutálás a vírus ürügyével? Csak nehogy visszaszálljon rá a jóindulat.
2020. dec. 8. 22:40
 36/46 anonim ***** válasza:
87%
Temetést 50 főig lehet tartani. Szóval csak annyi, hogy azt mondjátok, hogy valójában temetést tartotok 11 fő-vel, így bőven belefértek a limitbe!
2020. dec. 8. 23:32
 37/46 anonim ***** válasza:
75%
36-os, ez tök jó! :-) Csak elképzelem, ahogy a rendőrök körbe néznek: "És hol a halott?" :-)))
2020. dec. 9. 07:22
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

1. Mindenki marad otthon, védve a nagyszülőket. Eszembe nem jutna most menni, sőt, nem is megyünk most hozzájuk.

Hagyomány nálunk is, de megértik és belátják ők is. Majd lesz még Karácsony és más ünnep, amikor együtt lehetünk.

2. Sz*rtok az egészre, és megy mindenki. Dávidostul, barátnőstől. Nem hiszem, hogy ezt ellenőrizni is fogja valaki.

2020. dec. 9. 10:06
 39/46 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy ellenőrizhetik, minket tegnapelőtt ellenőriztek arra hivatkozva, hogy túl sok autó állt a ház előtt.

Bejöttek köszöntek, majd mikor meglátták, hogy csak 4-en vagyunk ki is fordultak.

4 autó van a háztartásban, mind a ház előtt állt mert épp készültünk mosni vinni őket.

A lényeg, hogy simán ellenőrizhetik úgyhogy én nem merném megszegni a létszám korlátozást. Egyébként én se gondoltam volna ezelőtt, egyenes kiröhögtem volna azt aki azt állítja, hogy rendőrök bejöhetnek megszámolni hányan vagyunk. És tényleg basszus. Itt az élő példa.

2020. dec. 9. 10:49
 40/46 anonim ***** válasza:
81%

39! Én sem gondoltam volna :O

rendszerint 5 autó áll a ház előtt, 2 szülői, enyém, páromé, húgom párjáé (mondjuk ez csak alkalmanként) pedig nem bulit tartunk csak felújítás miatt átmenetileg hazaköltöztünk :D de akkor most majd számítunk rájuk :)

2020. dec. 9. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!