Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy döntsük el, ki jöhet...

Hogy döntsük el, ki jöhet karácsonyra?

Figyelt kérdés
Ugye idén 10 fő a maximum. Ott lesz anya, apa, mama, papa, én, nővérem, apa testvére, felesége, annak a fia. A nővérem párja idén nem jön, mert ő Peruba utazik a szüleihez, így az meg van oldva. Az én párom jönne még, aki már előző két évben is velünk karácsonyozott, de akkor nem tud jönni az unokatestvérem barátnője. Ugyanis unokatestvérem bejelentette, hogy ő is hozná az új kapcsolatát. Szerintem az én párom ez esetben elsőbbséget élvez, mert mi már 3 éve együtt vagyunk, pár hónapja össze is költöztünk, szinte már családtag, és tavaly és tavaly előtt meg volt hívva karácsonyra. Ezzel szemben van az unokatestvérem, akinek alig 1 éves a kapcsolata, és valószínűleg jövő karácsonyra már más nőt hozna föl... De az ő szülei meg őt pártolják, mondván végre van komoly kapcsolata, és az én párom már úgyis volt tavaly is, a lány meg most lenne először. Apukám és a nővérem konkrétan szemberöhögték, hogy ki a fene az a lány, nem is ismerik, még hogy ő jöjjön a Dávid helyett, aki már családtag... Na ezen apa és a testvére jól össze is vesztek. De szerintem nekünk volt igazunk. A mama nem akart senkit "kitiltani", azt mondta beszéljük meg. Szerintetek kinek kéne engednie? Kinek van joga jobban ott lenni? Nekik van igazuk és a lányt kéne engedni?
2020. dec. 8. 17:30
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egyiknek sem kellene menni a nagyszülőket fertőzni.
2020. dec. 8. 17:32
 2/46 A kérdező kommentje:
Hát akkor ennyi erővel mi se menjünk.... Most az az egy fő már nem oszt, nem szoroz. 10 főig engedélyezett, ha veszélyes lenne, ezt se engedték volna.
2020. dec. 8. 17:34
 3/46 anonim válasza:
92%
Szerintem menjen 11 ember és akkor nem kell versenyezni hogy kinek komolyabb a kapcsija...
 4/46 anonim ***** válasza:
82%

Mindenki maradjon az "anya-apánál", a saját gyerekeivel meg azok esetleges kapcsolatával.

A mamát-papát meg szintén külön látogassák meg röviden, akkor nincs annyi ember ott egyszerre.

5/46 anonim ***** válasza:
68%
Maradjon mindenki otthon! A nagymamát meg hívja fel mindenki..
2020. dec. 8. 17:35
 6/46 A kérdező kommentje:
De minden évben a mamáékhoz megyünk karácsonyozni, ez a hagyomány. Másnál nem is férne el ennyi ember, esetleg még nálunk, de apa nem akarja a házába beengedni a testvérét.
2020. dec. 8. 17:37
 7/46 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező honnan veszed hogy 10 fő a max

Ne haragudj de Orbán urunk december 21-én jelenti be mi lesz a sorsa a karácsonynak

És ha azt hozzák be törvénybe hogy háztartásonként csak 2 fő lehet jelen ???

2020. dec. 8. 17:41
 8/46 anonim válasza:
81%
7-es akkor mi majd sorsolunk ki megy az utcára?:D tudod nem csak kétfős háztartások vannak :P
2020. dec. 8. 17:42
 9/46 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt még nem lehet tudni, a karácsonyról két hét múlva döntenek, azt mondták.

Másrészt ebben az esetben az a legjobb ha mindenki marad a sheggén, és mindenki csak a vele egy háztartásban élőkkel karácsonyozik. Fel lehet hívni egymást, meg lehet videotelefonálni. Ki lehet bírni, nem érdemes egy olyan nap miatt kockáztatni egy életet, ami minden évben van. Világjárvány nincs minden évben, lesz még közös karácsony.

2020. dec. 8. 17:42
 10/46 anonim ***** válasza:
82%
És akkor mi van, ha 10 fő a maximum, szerinted ki fogja ellenőrizni, hányan vagytok?
2020. dec. 8. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!