Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek maradjak karácsony...

Szerintetek maradjak karácsonyra a kollégiumban?

Figyelt kérdés

Anyukamnak egy alkesz pasija van, aki utál minket. Sok mindenben nem egyeznek a nézeteink. Csak kihasználja anyunkat, de ő vakon bízik benne. Jobban szereti őt. Ez abban is megnyilvánul, hogy én heti 5 napot koleszban vagyok, és hétvégén, amikor együtt lehetnénk, ő mindig nála van( 300km-vel odébb). Megegyeztünk, hogy nem fog jönni hozzánk, mert nem akarunk vele találkozni. Erre már 23-tól nálunk lesz, mert anyu vele akar lenni. Viszont én azt az embert nem vagyok hajlandó elviselni. Azt mondta, szakadjak el anyámtól. Hagyjam meg neki.. és megmondtam, hogy akkor az ünnepek alatt a koleszon maradok, amin persze mindenki kiakadt, de miért olyan nehéz megérteni, hogy a szeretet ünnepén nem akarok az általam leggyűlöltebb emberrel lenni? És hagyom, hogy ott legyen nálunk. A ferfinek nincs csaladja. (Apum meghalt, nem opció, hogy hozzá menjek, tesóm külföldön lesz)

20L

2018. dec. 7. 17:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem maradj.
2018. dec. 7. 17:57
 2/27 anonim ***** válasza:
97%
Illetve az elől azért ne zárkózz el, ha másvalaki meghívna, akár rokon, akár barátok.
2018. dec. 7. 17:58
 3/27 anonim ***** válasza:
97%
Maradj szerintem.
2018. dec. 7. 17:58
 4/27 A kérdező kommentje:
Hát kérdeztem, de nem várom el persze senkitől, ilyenkor mindenki a szűk családdal van nálunk(24-én), aztán persze megyünk rokonokhoz, oda mennék én is, de 20 évig a karácsony (24-e) hármunkról szólt. Ha volt barátom, vele is csak 25-e után találkoztam, mert addig mindig a rokonságot jártuk körbe
2018. dec. 7. 18:01
 5/27 anonim ***** válasza:
95%

Maradj, egyértelmű.

Kezd el formálni a saját karácsonyi hagyományaidat! Hidd el, szerintem izgalmas:D Akár egy egyedül töltött ünnepből is sokmindent ki lehet hozni, ha nyitott vagy rá! Gondolj arra, ha már így alakult, soha nem leszel olyan szabad, mint most!

2018. dec. 7. 18:02
 6/27 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg ennyire farok központúak a mostani anyák? Maradj és én minél előbb beszüntetném a kapcsolatot egy ilyen ösztönlénnyel,persze ezek szülhetnek,normális nők meg meddők..

58N

2018. dec. 7. 18:03
 7/27 anonim ***** válasza:
84%
Azért ne keseregj, ha most tényleg nem lehettek együtt. Más lesz, de attól még legyen szép!
2018. dec. 7. 18:03
 8/27 anonim válasza:
27%
Én is mondanám, hogy maradj, de nem egyszerű a helyzet. Egyedül mégis jobb lesz? Voltam már így egyedül, és nagyon rossz érzés volt. Lehet megpróbálnék alkudni velük. Próbáld anyukádat elcsábítani az ünnepek alatt valahova, egy közös programra, ahol ketten lehettek. Tesódhoz esélytelen kiutaznod?
2018. dec. 7. 18:06
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszi! Már keresem az ikeas díszeket, hogy feldobjam a szobát, meg rendelek majd kaját, filmezek :D más lesz, de én nem fogom őt választásra kényszeríteni. Önként választom a béke miatt. Nembaj, végre hallgathatok béna zenéket. :D
2018. dec. 7. 18:08
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem, babyszitter Amerikában a tesóm, és megkérte a családot, hogy ott maradhasson. A pasas január 3. nálunk lesz. Egyszer már maradt otthon egyedül, megitta az összes alkoholt (egyszer kaptunk a tesommal névre szóló házipáleszt lagziban, üresen találtuk meg az üvegeket), a sütéshez használt rumot is megitta, és 2 pár swarovski fülbevalóm is eltűnt. Rá 1 hétre vett anyámnak egy drága bross-t.. anyum nem vesz komolyan, amikor ezt mondtam. És bizonyítani se tudok rá semmit..
2018. dec. 7. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!