Szerintetek maradjak karácsonyra a kollégiumban?
Anyukamnak egy alkesz pasija van, aki utál minket. Sok mindenben nem egyeznek a nézeteink. Csak kihasználja anyunkat, de ő vakon bízik benne. Jobban szereti őt. Ez abban is megnyilvánul, hogy én heti 5 napot koleszban vagyok, és hétvégén, amikor együtt lehetnénk, ő mindig nála van( 300km-vel odébb). Megegyeztünk, hogy nem fog jönni hozzánk, mert nem akarunk vele találkozni. Erre már 23-tól nálunk lesz, mert anyu vele akar lenni. Viszont én azt az embert nem vagyok hajlandó elviselni. Azt mondta, szakadjak el anyámtól. Hagyjam meg neki.. és megmondtam, hogy akkor az ünnepek alatt a koleszon maradok, amin persze mindenki kiakadt, de miért olyan nehéz megérteni, hogy a szeretet ünnepén nem akarok az általam leggyűlöltebb emberrel lenni? És hagyom, hogy ott legyen nálunk. A ferfinek nincs csaladja. (Apum meghalt, nem opció, hogy hozzá menjek, tesóm külföldön lesz)
20L
Szép kis anya, inkább a gyereke maradjon koleszban, de az alkoholista tirpák ott legyen, holott előre meg volt beszélve, hogy nem megy. Nem tudom, mit szólna hozzá, ha te is hazaállítanál valami majommal, akit ő utál, aki meglopja, és el kellene viselnie karácsonykor is...Fogadd el, hogy felnőtt vagy, anyád meg egyedül van,és fontosabb neki a farok, jobbat meg vsz. nem kap, ha ragaszkodik egy ilyen emberhez.
A koleszra azonban kérdezz rá időben, évek óta télen bezárnak az egyetemek spórolás miatt, nálunk is már 21-én pénteken zár az összes egyetemi épület és majd csak januárban nyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!