Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek maradjak karácsony...

Szerintetek maradjak karácsonyra a kollégiumban?

Figyelt kérdés

Anyukamnak egy alkesz pasija van, aki utál minket. Sok mindenben nem egyeznek a nézeteink. Csak kihasználja anyunkat, de ő vakon bízik benne. Jobban szereti őt. Ez abban is megnyilvánul, hogy én heti 5 napot koleszban vagyok, és hétvégén, amikor együtt lehetnénk, ő mindig nála van( 300km-vel odébb). Megegyeztünk, hogy nem fog jönni hozzánk, mert nem akarunk vele találkozni. Erre már 23-tól nálunk lesz, mert anyu vele akar lenni. Viszont én azt az embert nem vagyok hajlandó elviselni. Azt mondta, szakadjak el anyámtól. Hagyjam meg neki.. és megmondtam, hogy akkor az ünnepek alatt a koleszon maradok, amin persze mindenki kiakadt, de miért olyan nehéz megérteni, hogy a szeretet ünnepén nem akarok az általam leggyűlöltebb emberrel lenni? És hagyom, hogy ott legyen nálunk. A ferfinek nincs csaladja. (Apum meghalt, nem opció, hogy hozzá menjek, tesóm külföldön lesz)

20L

2018. dec. 7. 17:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

A szomorú h anyukád a farkat választotta ígyis úgyis,gyanítom h a tesód is ezért húzott el külföldre minél messzebbre ettől a nőtől a helyzettől.

58N

2018. dec. 7. 18:15
 12/27 A kérdező kommentje:

Igen, tesóm miatta ment ki, én egyetemista vagyok, úgyhogy igazából fog kelleni a nyugalom, hogy tudjak tanulni. :D

Furcsa lesz egyedül. A kutyusomat sajnálom, hogy nem lehetek vele az ünnepek alatt

2018. dec. 7. 18:18
 13/27 anonim ***** válasza:
37%
Miért nem mész baratokhoz, az csak van? :)
2018. dec. 7. 18:32
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

Ide is jöhetnek mint barát , de nagyon messze vagyok tőled. 2600km

És nem kell rosszra gondolni mert már családom van a lányom 16 e és csak azért mondtam mert aterzem azt amit érzel.

Hasonlo volt az eletem meg anno...:(

2018. dec. 7. 18:39
 15/27 A kérdező kommentje:
#13, nincs egy annyira nagyon kozeli baratom se, egy fiu van, de o is a csaladjaval tolti, es hat nem fogok celozgatni, hogy atcsovezhetem-e a karacsonyt nalatok :D mondta, hogy szivesen athivna, de az o szulei nem nagyon ismernek, ezert nem mentek bele, es nem akarom, hogy miattam akarki is osszevesszen karacsonykor a csaladjaval :D
2018. dec. 7. 18:39
 16/27 anonim ***** válasza:
95%

sajnálom hogy igy kell karácsonyoznod..

számomra felfoghatatlan hogy egy anyát ennyire ne ėrdekelje a lánya

2018. dec. 7. 18:49
 17/27 A kérdező kommentje:
#16 idovel megszokja az ember
2018. dec. 7. 18:50
 18/27 anonim ***** válasza:
1%

Tehát megzsaroltad anyukádat, hogy vagy te, vagy a pasija?

Hát állj közéjük, üldözd el azt az embert, de ha majd anyukád öregségére egyedül marad és nem lesz más neki csak te, remélem akkor majd mindig minden pillanatban mellette fogsz állni, hisz miattad maradt egyedül.

2018. dec. 7. 18:55
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem zsaroltam meg abszolút, ő mondta, hogy a barátjával akar lenni a mi házunkban. Mert neki ő is a családja. Kértem, hogy a férfi legalább a 24-ét hagyja meg nekünk, ahogy évekkel azelőtt az én egyedül élő akkori párom nekem is meghagyta, hogy anyukámmal legyek.
2018. dec. 7. 19:01
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Inkább kolesz...mit a család. Ez van.
2018. dec. 7. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!