Ti mit vettek karácsonyra?
Ezek inkább Legjobb barátnőnek de lehet más családtagnak is ezeket: hógömböt,sminkcuccot,fotóalbumot vagy egy szép képkeretet benne a kedvenc képpeddel,cuki bögrét,naplót,plüsst,telefontok,ékszerek(valami szép emlékkel kapcsolatos,esetleg gravírozás),kulcstartó(vannak nagyon aranyosak),valamilyen ruhadarabot amit esetleg nézett vagy mondta,hogy jó lenne csak nem tudta megvenni vagy nem talált. Vagy most nagyon divat a grincsfa és az egyaránt mehet mindenkinek ajándékba.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.:)
Anyunak köntöst akarok venni
Egyik nővérem kapott egy ilyen nagyobb ékszer tartot ami egy hölgy alakú tárgy, mellé majd még kap valami apróságot.
A másik nővérem egy kis ékszerdobozt meg egy olyan gyertya ami olyan mintha egy kis asztali lámpa lenne
Barátomnak pendrivera gondoltam mert elromlott neki.
Apunak még nemtudom..talán egy szép öngyújtó egy szép cigis dobozzal
Sajnos most senkinek se tudok értelmes vagy jobb ajándékot venni, mert nincs túl sok pénz erre idén.
Vesztek karacsonyra, nem vettek,nem? Vagy vettetek.
Egy 3as tanulo magyarbol.
Én trolltartót vettem utolsó! :D
Meg pizsit, meg tkp. minden évben ugyanazt..:D
..bocsánat, 7-esnek szólt /9-es vagyok/.
Most valahogy én is úgy vagyok vele -pénztől független- hogy nem akarom így kifejezni a szeretet érzését.:D Egész évben kellene ugye.. most annyira nem érdekel a karácsony..Lényeg hogy együtt legyetek békességben..ill. ez lenne a lényeg..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!