Ti mit vettek karácsonyra?
Nálunk hatalmas a család. Mindenki kitudakolja előre, ki, mit szeretne és rendszerint azok közül válogat. Hogyha van, akinek nem tudunk semmit sem venni, akkor maradnak az utalványok. Én így leszek öcsém barátnőjével :)
Rendszerint szoktunk egy határt szabni +10 Euró lehet maximum. Így is imádjuk a karácsonyt, mert együtt vagyunk és olyan rokonaimmal is találkozhatok, akiket egy évben esetleg csak egyszer látok egy évben személyesen.
Ez nem a pénzről szól. Hogyha az számítana, hogy ki kapja meg az új iPhone-t, régen rossz lenne. Azt meg tudjuk venni a hétköznapokban.
A szűkebb családi körben az ajándékok: öcsémnek a kedvenc humoristái önálló, vacsival egybekötött estjére vettem 2 jegyet, a nővéremnek egy körömlakkválogatást, anyukámnak könyveket, a sógoromnak egy hatalmas párnát, amit már régóta szeretett volna, nagyapámnak két hét szabadságos kupont adok, mivel még mindig aktív a családi cégünknél, ahol én is dolgozom és szeretném, ha lazítana kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!