Ti mit vettek karácsonyra?
Én mindenkinek megmutatom mit vennék ha lenne pénzem..!
:))
Hát, kedves xy12300, a férjem munkatelefonja Iphone X. Kénytelen azt használni, mert csak azt osztogatnak a cégnél, azok is presztízskérdést csinálnak belőle. Ha neki adnál egy ilyen "normális" ajándékot, hozzád vágná, ugyanis utálja :D
Egészségedre, ha te attól érzed menőnek magad, de képzeld, nem mindenki a külsőségekre hajt, hanem esetleg a funkcionalitásra... szóval hogy te élből azt nézed ki mindenkiből, hogy irigykedik rád, max. azt mutatja meg, hogy csak erre tudod verni magad, másra nem. Persze nem baj, rohangálnak értéktelen emberek is a Földön, nem rossz, hogy ők is tudnak kicsit javítani magukon :))
Eddig a két keresztfiamnak vettem ajándékot: Két csillagkivetítőt a szobáikba. Egy barátom két kislánya kap még valamit, a nagy valószínűleg teknősös medállal ellátott nyakláncot (régóta vágya), a kicsi plüsst szeretne.
Mi felnőttek nem ajándékozunk, csak valami apróságot, jelképeset, azokkal még sehogy nem állok. Mivel lánytesóim vannak, így szerintem ékszer lesz, tudom is, milyenekre vágynak. A szülők még hatalmas kérdőjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!