Hogy döntsük el, ki jöhet karácsonyra?
Szerinted ki fogja ellenőrizni, hogy tényleg 10 fő vagy éppen 15?
Minden házba lakásba mennek létszám ellenőrzésre vagy mi? 😂
Amúgy én azt mondom hiába hagyomány, ha jövőre is szeretnéd ezt így akkor inkább mama papa párost ki lehetne hagyni ebből és nem lefertőzni őket. Egyszer ki lehet bírni.
Szerintem a te barátod a nyerő, mert ő kevesebb kockázat. Már úgy értem, hogy ti együtt éltek, vagyis ha ő vírusos, akkor valószínűleg te is, szóval nem jelent plusz rizikót. Viszont ha jól értem, akkor az unokatesódék nem élnek együtt.
Másrészt meg kéne kérdezni az új gyereket, hogy egyáltalán akar-e veletek karácsonyozni, vagy inkább menne a saját nagymamájához (esetleg vinné az unokatesódat is. Előbb-utóbb úgyse lesz lehetséges az együttkarácsonyozás, most a legegyszerűbb leválni.)
"ha veszélyes lenne, ezt se engedték volna" - ne legyél már ennyire naiv. Azért engedik, mert az emberek azt mondják, hogy "minden évben a mamáékhoz megyünk karácsonyozni, ez a hagyomány", nem azért, mert a nagyi vagy akár szüleid ne halhatnának bele.
Ellenőrizni úgysem tudják, úgyhogy ha már ilyen f*fejűek vagytok, inkább menjen mindkettő, semmint ezen veszekedjetek. De szerintem is felelőtlenség kockáztatni a nagyi és akár a szüleitek életét, hacsak a nagyi nem ragaszkodik hozzá, mert pl. attól fél, hogy COVID nélkül is lehet, hogy ez lesz az utolsó karácsonya, és nem szeretné egyedül tölteni.
De ha már így döntötök, akkor előtte 4-5 napig ne menjen senki sehova! Valamennyire igyekezzetek már védeni egymást!
Komolyan hagyod hogy ez a felelőtlen gnóm meg a banya határozza meg, TE A SAJÁT CSALÁDODBÓL kit és hány főt hívhatsz?! Meg is érdemled...
Maradjunk annyiban, hogy többen haltak bele az ellátatlanságba, mint a "covidba". Múltkor volt pofájuk egy vakbélperforációban (!!!) meghalt lányt covidosnak feltüntetni... Ennyit az ő hitelességükről, hozzáértésükről, és hozzáállásukról.
Én nem hagynám, hogy ilyen emberek (???) mondják meg nekem, hogyan lehetek együtt a családommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!