Élő vagy műfenyőtök lesz idén?
Mű.
Szeretem, ha sokáig megvan, de csak a radiátor mellett van hely. Próbáltunk minden fajtát, nem vált be, a nordmann kifejezetten ronda és büdös volt pár nap után, ahogy száradt. Úgyhogy 10 éve mm van.
Nekünk egyik se, nincs igényünk rá, rokonoknál úgyis van minden évben fa.
Még arra gondoltunk, hogy a kertben levő fenyőfát "feldíszítjük" madáreleséggel, így mégiscsak lesz fa, és haszna is lesz. :)
Amúgy én "favédő" érzelmű vagyok, de a karácsonyfákkal szerintem nincs gond, ezeket direkt erre ültetik, és miután kivágják, kerül majd a helyére új. Ameddig ez létező üzletág, addig is legalább fák vannak azon a területen, nem pedig valami más, ilyen szempontból "haszontalan" növény.
A műanyag nem fog lebomlani, szerintem nem környezetbarát...
Valaki elárulná, miért is kell lepontozni, mert le merészeltem írni, hogy 10 éve műfánk van, élőből meg földlabdásat szeretnénk, de nincs neki hely?
Mi nem tetszik, ti szerencsétlenek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!