Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Élő vagy műfenyőtök lesz idén?

Élő vagy műfenyőtök lesz idén?

Figyelt kérdés
Párommal azon gondolkodunk milyet vegyünk, ő élőt szeretne mert szerinte az az igazi, én műt szeretnék mert sajnálom azt a rengeteg fát amit kivágnak. Nektek milyen lesz?

2020. nov. 10. 11:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

Mű.

Szeretem, ha sokáig megvan, de csak a radiátor mellett van hely. Próbáltunk minden fajtát, nem vált be, a nordmann kifejezetten ronda és büdös volt pár nap után, ahogy száradt. Úgyhogy 10 éve mm van.

2020. nov. 10. 14:25
 12/28 A kérdező kommentje:
Na igen a másik meg az, hogy én is szeretem ha sokáig gyönyörködhetek benne és egy élő fánál meg már kissé szomorú látvány a vége felé amikor már totál szétesik. Meg aztán most kicsit előbb szeretném feldíszíteni így még tovább kéne bírnia.
2020. nov. 10. 14:29
 13/28 anonim ***** válasza:
71%
Élő, sose gondolkodtunk műbe de nem is tudnám elképzelni.
2020. nov. 10. 14:36
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
2020. nov. 10. 14:41
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Nekünk egyik se, nincs igényünk rá, rokonoknál úgyis van minden évben fa.

Még arra gondoltunk, hogy a kertben levő fenyőfát "feldíszítjük" madáreleséggel, így mégiscsak lesz fa, és haszna is lesz. :)

Amúgy én "favédő" érzelmű vagyok, de a karácsonyfákkal szerintem nincs gond, ezeket direkt erre ültetik, és miután kivágják, kerül majd a helyére új. Ameddig ez létező üzletág, addig is legalább fák vannak azon a területen, nem pedig valami más, ilyen szempontból "haszontalan" növény.

A műanyag nem fog lebomlani, szerintem nem környezetbarát...

2020. nov. 10. 15:48
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Valaki elárulná, miért is kell lepontozni, mert le merészeltem írni, hogy 10 éve műfánk van, élőből meg földlabdásat szeretnénk, de nincs neki hely?

Mi nem tetszik, ti szerencsétlenek?

2020. nov. 10. 15:52
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
engem is lepontoztak. de nem érdekel, nem fogok élő fát ide felcipelni, bérelt lakás, mindenhol padlószőnyeg, a franc akarja abból a fenyőtűt takarítani. ráadásul baromi drága az élő fenyő, egy kis asztali méretű mű olcsó, praktikus, kis helyet foglal, rengeteg évig lehet használni, ha megunom, charity shopba adom, egy rászoruló család örülni fog neki
2020. nov. 10. 15:58
 18/28 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam aki válaszolt. Nem tudom ki pontozott le, soha nem az alapján pontozok, hogy mennyire tetszik a válasz.
2020. nov. 10. 15:59
 19/28 anonim ***** válasza:
89%
Élő. Érdekes, sokáig én sem tudtam, de a műfa rendkívül környezetszennyező (műanyag ugye, és a gyártása, valamint a kidobása után is szennyezi a környezetet). Az élő fát erre a célra termelik, tehát nem az ősvadonból vágják ki, kidobás után pedig ledarálják és újrahasznosítják. Lebomlása környezetbarát.
2020. nov. 10. 16:16
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Mindenkit lepontoznak ahogy elnézem, ha élőt ír akkor azért, ha műfát ír akkor azért, ha földlabdást akkor azért, ha meg semmilyet akkor meg azért. Fene se érti az embereket. :D
2020. nov. 10. 16:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!