Élő vagy műfenyőtök lesz idén?
Mi is gondolkodtunk a műn, de az nem az igazi.
Hiába gyártanak már élethűeket az igazi fenyonek nincs párja.
Azokat a fenyoket úgy is kivagjak+a mufenyo gyartasa szerintem károsabb a környezetre mint ha az erre a célra ültetett fákat vágják ki.
+ ha vége az ünnepeknek el lehet fűteni az élő fenyőt
Ezek a fák igyis úgyis ki lesznek vágva.
Illata meg egyik gyertyanak sincs olyan mint egy igazi fenyonek.
Lehet venni földlabdásat is azt később el lehet ültetni.
Műfenyő, de nálunk a család két idős férfiből áll mindösszesen. Vallásosak sem vagyunk, így karácsony nem az igazi.
A fák sajnálatáról: ez olyan, mint a haszonállatoknál.
Nem eszem húst, mert megölik szegény állatot. Nincs ezzel baj, de az az állat meg sem született volna, ha nem akarnánk megenni.
A karácsonyfa kifejezetten erre az alkalomra ültetett fenyő. Ha nem akarnánk élő fát feldíszíteni, akkor nem is lenne.
A műfenyő is fából van, csak az pár millió éve volt az.
Egyik sem. Google-ön rengeteg baromi jól kinéző karácsonyfa-helyettesítő ötlet van, azokból fogok kinézni egyet. (Írd be a keresőbe, hogy alternative christmas trees, rengeteg találatot ad).
Én is a fákat sajnálom első körben. Ha lenne kertem, akkor földlabdás lenne max.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!