Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Élő vagy műfenyőtök lesz idén?

Élő vagy műfenyőtök lesz idén?

Figyelt kérdés
Párommal azon gondolkodunk milyet vegyünk, ő élőt szeretne mert szerinte az az igazi, én műt szeretnék mert sajnálom azt a rengeteg fát amit kivágnak. Nektek milyen lesz?

2020. nov. 10. 11:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
78%

Mi is gondolkodtunk a műn, de az nem az igazi.

Hiába gyártanak már élethűeket az igazi fenyonek nincs párja.

Azokat a fenyoket úgy is kivagjak+a mufenyo gyartasa szerintem károsabb a környezetre mint ha az erre a célra ültetett fákat vágják ki.

+ ha vége az ünnepeknek el lehet fűteni az élő fenyőt

2020. nov. 10. 12:12
 2/28 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk minden évben mű van. Szerintem nevetséges azért kivágni egy ép, egészséges fát, hogy 1-2 hétig ott álljon a szobában, aztán ki legyen dobva. Semmi különbség nincs a mű és az igazi között. Akinek számít az illata, az vehet ilyen fenyő illatú gyertyát vagy parfümöt vagy akármit, de ezért megölni egy fát szerintem nem fair.
2020. nov. 10. 12:26
 3/28 anonim ***** válasza:
84%

Ezek a fák igyis úgyis ki lesznek vágva.

Illata meg egyik gyertyanak sincs olyan mint egy igazi fenyonek.

Lehet venni földlabdásat is azt később el lehet ültetni.

2020. nov. 10. 12:30
 4/28 anonim ***** válasza:
82%
Mű, lassan 10 éve az van (ugyanaz a darab, hibátlan, szép állapotú még mindig). Élőből én is földlabdásat vennék, de sajnos nincs kertünk, hogy legyen hova elültetni.
2020. nov. 10. 12:49
 5/28 anonim ***** válasza:
76%
2020. nov. 10. 12:51
 6/28 anonim ***** válasza:
69%

Műfenyő, de nálunk a család két idős férfiből áll mindösszesen. Vallásosak sem vagyunk, így karácsony nem az igazi.

A fák sajnálatáról: ez olyan, mint a haszonállatoknál.

Nem eszem húst, mert megölik szegény állatot. Nincs ezzel baj, de az az állat meg sem született volna, ha nem akarnánk megenni.

A karácsonyfa kifejezetten erre az alkalomra ültetett fenyő. Ha nem akarnánk élő fát feldíszíteni, akkor nem is lenne.

A műfenyő is fából van, csak az pár millió éve volt az.

2020. nov. 10. 13:05
 7/28 anonim ***** válasza:
58%
Élő. A műfenyő rettentően gagyi.
2020. nov. 10. 13:13
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Élő,nekem a műfenyő nem igazán tetszik.
2020. nov. 10. 13:49
 9/28 anonim ***** válasza:
69%
2020. nov. 10. 14:07
 10/28 anonim ***** válasza:
70%

Egyik sem. Google-ön rengeteg baromi jól kinéző karácsonyfa-helyettesítő ötlet van, azokból fogok kinézni egyet. (Írd be a keresőbe, hogy alternative christmas trees, rengeteg találatot ad).

Én is a fákat sajnálom első körben. Ha lenne kertem, akkor földlabdás lenne max.

2020. nov. 10. 14:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!