Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Élő vagy műfenyőtök lesz idén?

Élő vagy műfenyőtök lesz idén?

Figyelt kérdés
Párommal azon gondolkodunk milyet vegyünk, ő élőt szeretne mert szerinte az az igazi, én műt szeretnék mert sajnálom azt a rengeteg fát amit kivágnak. Nektek milyen lesz?

2020. nov. 10. 11:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%
Szerettem volna élőt, de a jelen helyzetben minden pénzzel spórolunk, marad a mű, ami megvan évek óta.
2020. nov. 10. 16:42
 22/28 anonim ***** válasza:
80%
Nekünk nagy valószínűséggel élő lesz.
2020. nov. 10. 16:43
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Semmilyen. Az élővel csak a gond van (kidobni az erkélyről, elszállítattni, takarítani stb).

A műfenyőt meg nem tudjuk hol tárolni (panel lakás).

2020. nov. 10. 16:50
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Idén az apukám kertjéből fogunk kivágni egyet, mert lehet hogy nem is fognak árusítani a vírus miatt fenyőket:(
2020. nov. 11. 08:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy nagy fenyő egyik ága szokott lenni (egy ideje) a karácsonyfa.

Rendes fenyő, de mégse egy egész fa. A nagy fa meg az egyik ága nélkül még jól meg van.

Kicsit 2D-s mert csak egy ág, de úgyis a sarokban van. (+ néha ki kell kötni, mert nincs valami jó tartása)

2020. nov. 11. 10:01
 26/28 anonim ***** válasza:
81%

Uhh,15, mekkora ötlet ez a madáreleséggel díszítés!!!!

Bár nálunk a férjem akar mindenáron bentre is karácsonyfát, és idén először műfenyőt akar :(

Én semmilyet nem akarok bentre, és 3 éve könyörgök, hogy a gyönyörű ezüstfenyőt, ami az udvaron áll, azt díszítsük fel időjárás álló cuccokkal. Amúgy etetjük a madarakat az udvar egy másik részében, de ez zseniális ötlet!!!!

2020. nov. 11. 13:14
 27/28 Dorci1999 ***** válasza:
100%
Nekünk mindig is élő volt. Egy élőt nem lehet pótolni műfenyővel, egy műfenyő annyira nem hangulatos és illata sincs. Egy fenyőillatú illóolaj párologtatva sem teljesen olyan, mint egy igazi fenyőfa illata. De ez az én véleményen, mindenki máshogy érzi, gondolja, látja. 21/L
2020. nov. 13. 23:30
 28/28 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk ilyen is lesz, meg olyan is.

Minden évben van egy kicsi műfenyőnk, amit a gyerekek díszítenek fel a gyerekszobában. Jellemzően rózsaszín díszekkel.

És a férjem ragaszkodik az élő fához, így az is szokott lenni. Az van a nappaliban, az alá kerülnek az ajándékok.

Én inkább a műfenyőt szeretem. Jóval karácsony előtt fel lehet díszíteni és ünnep után sem kell egyből leszedni. Ráadásul csak egyszer kell megvenni. Egy drágább pedig van olyan szép mm mint az igazi. Sokszor szebb is.

Az élő fát szilveszter után ki szoktuk dobni, annyira veszettül hullik. Kivéve a nordmann, de annak meg akkor sincs illata ha az ágak közé dugom a fejem. Szóval nem tudom, hogy akik a fenyőillatot hozzák fel, mint fő előnyt, azok milyen fát vesznek?

2020. nov. 15. 06:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!