Idén nálatok is elmarad a karácsony? Vagy csak minimálisan ünnepeltek, rokoni látogatásokat lemondjátok?
"évente pár ilyen alkalom van csak,napi szinten mi sem tudunk egyuttlenni."
Most már heti szinten találkoztok? :D De gyorsan megváltozott. Hazudozol nagyika.
Mindenki tesztelve lesz a "buli" előtt, hogy tudod biztosan senki nem fertőzött?
"Tünetmentes csekély mertékben tud fertőzni" hírtelen virológus is lettél? Mert ezt pontosan azok sem tudják akik épp kutatják a vírust de szuper, hogy te megmondod a fotelból, úgy hogy egy egyértelmű intézkedést sem sikerült értelmezned. :D
"Aki sosem tanult a vírusokról" az te vagy mégis osztod a tyúkeszed. Én jó pár évig tanultam mikrobiológiát. Veled ellentétben legalább értem amit olvasok és hallok.
"Ez miatt hisztizni" :D Remélem karacsonyra a magyar helyesírás szabályainak 12. kiadását kapod meg. :D De ebben a sztoriban egyebként te vagy a leggyengébb láncszem és azt gyanítom a világ nem lesz szegényebb nélküled. :D
"Attól pedig, hogy nem 2 ember van az asztal -körül, hanem 12,a vírus nem terjed jobban"
A matekkal komoly gondajid lehettek. 😂😂 Valószínűség számítás 1-es. Már értem Győrfi Pál miért mondott el mindent 2500szor. 🤣 8 általános vajon összejött? Helyesírásod is röhejes.
"Mert ezt pontosan azok sem tudják akik épp kutatják a vírust de szuper, hogy te megmondod a fotelból, úgy hogy egy egyértelmű intézkedést sem sikerült értelmezned. :D"
Dedós smileykiraly, ha tanultak volna 1 percet is mikrobiológiát,akkor ezt le sem írtad volna, mert égbe a pofád. Így csak mi röhögünk rajtad, akik valóban tanultak. Légyszi ilyen kis dedós smileys nw szóljon már hozzá a témához, húzzunk már egy korhatárt, mondjuk 18+
"Tanultak volna" ? Kik? Érthetetlen mit szeretnél.
"Égbe a pofád" Ez valami nyelvújítás. :D
Mosolygós fejekbe sikerült belekötni? :D A valóságon sajnos nem változtat amit óbégatsz itt. Legközelebb akkor írj, ha sikerül legalább egy értelmes mondatot leírni magyarul. Mert ez több, mint ciki nagyika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!