Idén nálatok is elmarad a karácsony? Vagy csak minimálisan ünnepeltek, rokoni látogatásokat lemondjátok?
Figyelt kérdés
Egyértelmű, hogy deceberben még rosszabb lesz a helyzet, esetleg teljes lockdown lesz (remélem nem). Ennek fényében hogyan tervezitek az ünnepi rokonlátogatásokat?2020. nov. 9. 00:48
11/93 anonim válasza:
Megtartjuk szűk családi körben.
Aranyos dolog az időseket félteni de mikor mamám az idősek otthonából telefonál sírva, hogy őt már nem érdekli a vírus ha elviszi sem de nem latta az unokait hónapok óta, és ezt nem bírja. A bezartsagot március óta , már csomagot semlehet kuldeni neki, telefonon beszélünk vele csak...
Karácsonyra ha törik ha szakad szeretne kijönni és velünk lenni.
12/93 anonim válasza:
Nálunk most halt meg egy idős néni covidban. Nem hiszem, hogy találkozunk.
14/93 anonim válasza:
Nekünk nincs nagy rokonság csak anyukám meg barátnőm,de mi 800km lakunk tölük vírus miatt nem mehetünk haza hozzájuk március eleje óta nem láttam őket vírus miatt.
15/93 anonim válasza:
Még nem tudom hogy lesz de őszintén szólva semmi karácsonyi készülődési hangulatom nincs
17/93 anonim válasza:
Mi „megtartjuk”. Sajnos soha nem volt igazi karácsonyunk, csupán csak kis semmiségek a szűk családban, akikkel egy háztartásban élek.
18/93 anonim válasza:
Mi ugyanúgy megtartjuk, ahogy eddig. Van 2 idősebb rokon, őket abszolút nem érdekli ez a hiszti. Munkahelyen, boltba mindenkin maszk van, gyakori kézmosás etc. ez nem annyira virulens, hogy ezek ellenére is elkapd, majd ha közelről vki pofántüsszent, de erre bem volt még példa
19/93 anonim válasza:
Megtartjuk, úgy mint eddig. A 86 éves mamámnál leszünk, ő akarja így, hiszitinek tartja ami a vírus körül folyik.
20/93 anonim válasza:
Ha addig nem javul a helyzet, akkor max. egy rövid látogatás a szülőknél, maszkban, távolságtartással, de lehet, hogy még ennyi sem. Nevessetek ki, de én félek, és féltem őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!