Idén nálatok is elmarad a karácsony? Vagy csak minimálisan ünnepeltek, rokoni látogatásokat lemondjátok?
Könnyen lehet, hogy így lesz.
Pedig amikor húsvétkor magunkban voltunk, arra gondoltam, karácsonyra már minden rendbe jön. Eszembe sem jutott, hogy a második hullám erősebb is lehet az elsőnél.
Remélem az lesz, és majd skype-on karácsonyozunk.
Nekem megér ennyit az, hogy jövőre mind ott lehessünk, élőben...
"Nálunk nem marad el semmi. Vírusok voltak, vannak és lesznek is. A covid csak egy a sok közül."
Ezt biztos, hogy a 80 körüli rokonok is így gondolják? Egyáltalán vannak (veszélyeztetett) rokonaid, vagy máskor is csak szűk családi körben ünnepeltek?
Az igazat megvallva olyan nagyon már nem is foglalkoztat.
Még tavaly is volt egy "icipici" örömöm kora esti kirándulás közben. (Megkerestem egy templomot, de éppen nem volt nyitva.)
Viszont olvastam rajta olyan réges-régi feliratokat (rácskapura aggatva), amin elcsodálkoztam: milyen furcsa imákat találtak ki régen Egykori Elődök...
Persze később aztán felháborodtam magamban a beteges "önkorbácsoláson", de akkor már kezdődtek a hétköznapok és csillapodott a magányérzetem.
Ui: tavaly még nem volt terjedt el annyira a COVID19 híre, mint az idén - legalábbis nem annyira erősen élt/ivódott bele a köztudatba.
Ezzel arra szeretnék utalni, hogy aki éppen annyira "magányos"-nak érzi magát, az elmehet egyedül sétálgatni, kora esti tájat "csodálni"...
Talán csak nem lesznek annyira kijárási korlátozások. Próbálok bizakodni, reménykedni... vagy pedig találok egy Kellemes "társaságot" útközben.
7-es válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!