Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Idén nálatok is elmarad a...

Idén nálatok is elmarad a karácsony? Vagy csak minimálisan ünnepeltek, rokoni látogatásokat lemondjátok?

Figyelt kérdés
Egyértelmű, hogy deceberben még rosszabb lesz a helyzet, esetleg teljes lockdown lesz (remélem nem). Ennek fényében hogyan tervezitek az ünnepi rokonlátogatásokat?

2020. nov. 9. 00:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
70%

Könnyen lehet, hogy így lesz.

Pedig amikor húsvétkor magunkban voltunk, arra gondoltam, karácsonyra már minden rendbe jön. Eszembe sem jutott, hogy a második hullám erősebb is lehet az elsőnél.

2020. nov. 9. 00:53
 2/93 anonim válasza:
75%

Remélem az lesz, és majd skype-on karácsonyozunk.

Nekem megér ennyit az, hogy jövőre mind ott lehessünk, élőben...

2020. nov. 9. 00:54
 3/93 anonim válasza:
38%
Nálunk nem marad el semmi. Vírusok voltak, vannak és lesznek is. A covid csak egy a sok közül.
2020. nov. 9. 01:41
 4/93 anonim ***** válasza:
88%
Mindig is csak szűk családi körben ünnepeltünk, szóval nem marad el. Ezt a rokonlátogatósdit soha nem is értettem, hogy miért csinálják, ott van az egész év.
2020. nov. 9. 04:47
 5/93 anonim ***** válasza:
55%

"Nálunk nem marad el semmi. Vírusok voltak, vannak és lesznek is. A covid csak egy a sok közül."

Ezt biztos, hogy a 80 körüli rokonok is így gondolják? Egyáltalán vannak (veszélyeztetett) rokonaid, vagy máskor is csak szűk családi körben ünnepeltek?

2020. nov. 9. 05:21
 6/93 anonim ***** válasza:
95%
Szűk körben mi megtartjuk.
2020. nov. 9. 05:50
 7/93 anonim ***** válasza:
20%

Az igazat megvallva olyan nagyon már nem is foglalkoztat.

Még tavaly is volt egy "icipici" örömöm kora esti kirándulás közben. (Megkerestem egy templomot, de éppen nem volt nyitva.)

Viszont olvastam rajta olyan réges-régi feliratokat (rácskapura aggatva), amin elcsodálkoztam: milyen furcsa imákat találtak ki régen Egykori Elődök...

Persze később aztán felháborodtam magamban a beteges "önkorbácsoláson", de akkor már kezdődtek a hétköznapok és csillapodott a magányérzetem.

Ui: tavaly még nem volt terjedt el annyira a COVID19 híre, mint az idén - legalábbis nem annyira erősen élt/ivódott bele a köztudatba.

2020. nov. 9. 06:11
 8/93 anonim ***** válasza:
72%

Ezzel arra szeretnék utalni, hogy aki éppen annyira "magányos"-nak érzi magát, az elmehet egyedül sétálgatni, kora esti tájat "csodálni"...

Talán csak nem lesznek annyira kijárási korlátozások. Próbálok bizakodni, reménykedni... vagy pedig találok egy Kellemes "társaságot" útközben.

7-es válaszoló voltam.

2020. nov. 9. 06:14
 9/93 anonim válasza:
61%
Mi megtartjuk. Mi már úgyis átestünk rajta két hete, addig biztos nem fertőződünk újra.
2020. nov. 9. 06:35
 10/93 anonim válasza:
87%
Nem kell előre megbeszélni a látogatást és akkor nem kell mit lemondani
2020. nov. 9. 06:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!