31/36 anonim válasza:
Nem vagyok hívő, de igen, az éjféli misére minden évben megyek. Annak van egy különleges varázsa számomra.
32/36 anonim válasza:
Decemberre napi 500 feletti halalozas lesz. Hova akartok menni?? Biztos h zarva lesz minden. Mindenki ul otthon a szobaban majd.
33/36 anonim válasza:
32, és? Ha zárva lesz, otthon leszünk. Egyelőre tervezhetünk, nem?
34/36 anonim válasza:
#32 Ha így haladunk decemberre ezer közeli lesz a halálozás és nem 500.
500 most lesz november vége fele.
Persze ebbe beleértem azokat is akik azért halnak meg mert nem részesülnek a covid miatt megfelelő ellátásba.
35/36 anonim válasza:
Őszintén szólva én örülnék ha lezárás lenne és nem mennénk sehova karácsonykor, de nem hiszem hogy ez lesz, addigra úgyis feloldanak mindent az ünnepek kedvéért szerintem... :D
36/36 anonim válasza:
Ja érten! Tehát nézeted szerint Karácsony Gergely nem jó polgi,vagyis Karácsony-kór, ezért inkább biztonságos helyre, egy szentmise nevű mappába másoltad át a fontos dokumentumaidat.
Vagy egyszerűen csak karácsonykor mentesz a szentmise mappára a gépeden. De akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!