Melyik fenyőt ajánlanátok? Nordmann, luc, vagy ezüst?
Nálam visszatérő probléma karácsony előtt az, hogy nem tudok dönteni a Nordmann és az ezüstfenyő között, mert nekem mindkettő nagyon- nagyon tetszik.
Szerintem nézd meg személyesen a fákat és próbáld elképzelni azt, hogy karácsonyfaként áll a lakásodban. Keresd a fa hibáit, s próbáld azt a fát választani, ami számodra a legszimpatikusabb (és a legkevesebb hibával rendelkezik).
Ezüst.
A nordmann szerintem nagyon csúnya, ahogy kezd száradni és akkor még büdös is.
Csakis mufenyo. Gyonyoru hofeher 2meteresunk van, evek ota birja es meg fogja is.
Nem vagnak ki erte erdoket...tudom, tudom ezeket kifejezetten fenyofa telepeken direkt ultetik, es utana januarban osszegyujtik tuzelonek stb. De ehelyett az erofeszites helyett, ultethetnenek nem kivagando fakat, amik evtizedekig szolgalnak oxigennel.
Nekünk volt mindkettő.
Mindkettő gyönyörű. Az ezüst fenyő nagyon nagyon bökős, a nordmann kevésbé. Viszont az ezüst fenyőnek erősebb az illata, az egész lakásban érezni lehetett, húúú nagyon jó volt. Ennek ellenére mi idén is nordmannt fogunk venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!