7 eves elsôs kislanynak mit vesztek karàcsonyra? Ötleteket vàrok.
Figyelt kérdés
Nem nagyon ul mar le jatszani itthon,tablet/xbox szal esetleg . Ezen kivul tancol es rajzol. Ehhez megvan minden letezo filc,toll,ceruza,sok zene cd. Sok apro kis darabos jatek nem jo,mert van egy maszos kisbaba is itthon :)2020. nov. 1. 10:52
1/16 anonim válasza:
Hát ez a baj tablet, xbox.. én lányom 6 éves és ilyeneket nem adok neki
2/16 anonim válasza:
Mit szeret még?Zenét hallgatni,futni,tanulni...?
3/16 A kérdező kommentje:
Allandoan gyakorol,rengeteg munkafuzetet veszek amugy is. Az nem karacsonyi ajandek
Elso: Ugyan mar,mi is jatszunk es nyomkodjuk az xbox ot,hetvegen,ettol nem lesz baja. Futni? Jatszozni lejarunk,de miert futna,nem ertem.
2020. nov. 1. 11:02
4/16 anonim válasza:
Fejhallggató,!JBL...
Nincs ötletem.
5/16 anonim válasza:
Hát anno az én lányom ennyi idősen babahazat kért és kapott. Nagyon örült neki.
6/16 anonim válasza:
Nem lesz éppen 'szezonja', de mi biciklin gondolkodunk, mert a mostanit 3 évesen kapta és már nagyon kinőtte...
7/16 A kérdező kommentje:
Biciklit tavaszra szeretnek. A babahazat most adtuk el,3 eves koraban jatszott vele utoljara.
2020. nov. 1. 13:23
8/16 anonim válasza:
valamit táncos dolog? nem tudom mit táncol, nálunk a rokonságban tuti befutó lenne egy tütü, balettdresszek minden mennyiségben (ezt amúgy átérzem, csilivili balettdresszből sosem elég), idén a család szorgalmas lelkes kis mazsorettjét tükörrel fogjuk meglepni, hogy ne a szülei tolóajtós türkös szekrényének az életét veszélyeztesse gyakorlás közben. (három falap, rajtuk tükrök, és ha végzett a két szélső behajtható, így remélhetőleg nem rohannak bele fejjel játék közben)
9/16 anonim válasza:
"Ugyan mar,mi is jatszunk es nyomkodjuk az xbox ot,hetvegen,ettol nem lesz baja."
Olvasd el A képernyő rabjai című könyvet! Arról szól, hogyan szoknak rá a gyerekek a számítógépre, a számítógépes játékokra, mint a drogra, és mentális betegségeik lesznek tőle. Ha egyszer elolvasod, többé tuti nem engeded a gyerekedet ilyen közelébe!
10/16 anonim válasza:
Szia 7 évesre tv re köthető táncszőnyeget kapott a lányom, ha jönnek át barátnői karaokiznak meg táncolnak, meg egy ebookot kapott, rengeteget olvas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!