Nem tudom mit kérjek karácsonyra?
Scruchie helyesen.
Kérhetsz használati tárgyakat is, ha nincs jobb ötleted. Egy szép asztali lámpát, parafatáblát az asztalod fölé... Vagy ha szereted a kreatív dolgokat, kiválaszthatnál valamit, amit megtanulsz, és ahhoz kérhetsz alapanyagokat. Pl. ha meg akarsz tanulni kötni, kérj fonalat, kötőtűt, kötésről szóló könyvet. Vagy horgolni, tűnemezelni, festeni, pirográfiával próbálkozni (én legutóbb erre mentem rá, nagyon jópofa), stb.
Szerintem ha nem tudod mit szeretnél, akkor a pénzzel jobban járnál, mert ha évközbe vagy valamikor eszedbe jut hogy ez jól jönne akkor azt megtudod venni akkor.
Nálunk is úgy csinálták anyáék ha nem tudtunk mit kérni :))
Kérj pénzt nyugodtan.
Megmondod, hogy úgy érzed most jelenleg minden olyan megvan amire hirtelen szükséged lehet és a jövőre nézve szeretnéd gyűjtögetni a pénzt és evégett inkább ezt kérsz.
Most lehet le leszek a korom végett pontozva, de én 19 évesen is elfogadom a borítékot karácsonyra, mert szeretnék egy normális autót venni a nyáron mire megyek tovább tanulni, hogy a hétvégéken tartandó felnőttképzőbe ahova jelentkezek be tudjak járni kényelmesen és ne tömegközlekedést kelljen igénybe vennem.
Nézz körül a szobádban hogy mi hiányzik, mi dobná föl. Pl.egy kaktusz vagy szobanövények a lolcodra, vagy könyvtámaszok, esetleg falmatricák, lámpák, iyesmik.. meg hátha van olyan dolog, amit gyűjtesz. Én a fadobozokat gyűjtöm, abból is kaptam szülinapomra is. Vagy ahogy 1es írta, egy új hobbihoz kellékek. Meg kérhetsz fülbevalókat, ilyesmiket, amik téged meg a megjelenésedet feldobják. Meg ha tényleg kreatív vagy, kérj egy bullet journal-t (keress rá, az ilyen kreatív napló szerű füzet, amit nagyon szépen lehet dekorálni meg vezetni) stb.
Meg ilyesmiket... :D
Ha nem jut eszedbe semmi egyenlőre, akkor szerintem nem kell erőltetni.
Nyugodtan kérj pénzt, bármikor jól jöhet. Esetleg gyűjtögesd vagy ilyenek
Én egy digitális rajztáblát kérem az olcsóbb fajtából. Ezek mellé pedig egy parfümöt és egy vagy két könyvet, ami a boszorkányok elveszett könyve folytatása.
Örülnék sminknek is, de az úgyszem kapok, tehát nem kérek.
Kérj egy kiskutyát, vagy kisállatot. Esetleg karácsonyi pulcsit, könyvet, naptárt jövőre,édességet, ha szeretsz sütni főzni kellékeket ahhoz.
Egyet értek abban, hogy nem akarsz pénzt, mert akkor nincs meg az a karácsonyi varázs, öröm.
Miért ne lenne meg a karácsonyi varázs ha pénzt kapsz. Neked a karácsonyi varázs az ajándékokról szól vagy mi?
Én azokkal foglakozok akikkel velem vannak ilyenkor, nem az ajándék fogja nekem hozni a karácsonyi varázst. Én is szoktam pénzt kapni, és igenis hasznos tud lenni ha egy hosszútávra tervezel valamit megvenni. De kinek mi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!