Nem tudom mit kérjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Szeretem a kreatív dolgokat, szeretek olvasni bár most nincs egy könyv sem amit tetszik, szkráncsit (nem tudom hogy írják) a barátnőmtől kapok, sminken is gondolkodtam de nem biztos hogy használnám. Már kértem 1-2 dolgot de pénzt nem szeretnék kapni és nincs elég ötletem! Ha van valami ötlet szívesen várom! Ó és inkább több kicsit kapnék mint egy nagyot!2020. okt. 31. 12:36
11/15 anonim válasza:
Pont erről beszélek, az az öröm felűlmúlthatatlan! 😊
12/15 anonim válasza:
Nekem sem az ajándék hozza a karácsonyi varázst, van hogy ki sem szoktuk bontani az ajándékot hanem odaadjuk, de nem ezzel foglalkozunk elsősorban..
13/15 Dorci1999 válasza:
Minden ruhád meg cipőd van? Esetleg illatszer? Valami kedvenc desszert? Pia xd?
14/15 anonim válasza:
Led égő, okosóra, fülhallgató, kozmetikai cuccok: arcmaszk arckrém, ékszer/fülbevaló, gyertya, ruha utalvány egy új cipő
Én ezeket kérném/kértem
16l
15/15 anonim válasza:
Szerintem egy-két telefontok vagy tablet, laptop táska(nem tudom mid van), vagy ha van kisállatod akkor neki egy játékot, kiegészítőt vagy akár egy kisállatot (nem tudom hogy engedik-e, ha ilyet szeretnél akkor szerintem előbb kérdezd meg), vagy ha van egy olyan játék ami mobilon gépen van és fizetős vagy egy kiegészítő fizetős akkor az (Toca boca, Sims 4), vagy egy kirándulás vagy valami kis zsákbamacska és azokat úgy fel tudod rakni a polcodra szépen, vagy ajándék utalvány (pl.:Dechatlon ha sportolsz valamit, H&M ha szeretsz öltözni, Líra, Libri akkor ha szeretsz olvasni vagy van egy könyvesbolt ahol lehet könyvet zsákbamacskában asszem Alexandra könyvesboltban a Westendbe, vagy ha szereted a teákat akkor a Dm-be lehet kapni tea csomagokat vagy ilyen van tusfürdőből is, vagy menj fel az Avon, Dm, vagy más ilyen honlapokra és tegyél a bevásárlókosárba dolgokat és azokat . Ui.:Én sem szeretek annyira pénzt kapni karácsonyra. Remélem tudtam segíteni! 😊Ha igen örülök. 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!