Igen. A kedvenc ünnepem, lehet a rokonokkal enni, társasozni. Most meg végképp várom, mert 3 hétig leszek szabadságon akkor, szerintem soha többé nem jön ez így össze (most is csak a vírus miatt)
2020. nov. 1. 08:59
3/21 anonim válasza:
Nagyon várom. Kedvencem. Vagyis igazából az előtte való készülődés, az első adventi vasárnaptól :)
Nemtudnám megmondani miért, csak úgy. Jó érzéssel tölt el :)
2020. nov. 1. 09:40
4/21 anonim válasza:
Nem, mert sose volt jó karácsonyom. Anyám apám alkesz volt ordítozás ment folyton...
Ennek ellenére apám meghalt a szülinapomkor nyáron. Egyedül lakok, igaz van egy párom távkapcsban aminek már nem látom értelmét fenntartani, mert csak nyűg vagyok neki is mikor költözzön haza... Tegnap már azt mondtam neki elég volt, nem kell...
Megrohamozni az ő családját meg uncsimhoz is menni, azt lőttek a pihenésnek is.
2020. nov. 1. 10:14
5/21 anonim válasza:
2_es vicces vagy. Akkor lesz a covid a csucson,te meg osszeroffentened a csaladot? Nalunk kb elmarad,mert mindenhol van kronikus beteg,es nem akarom megolni oket kb. De te nyugodtan jard vegig a rokonsagot.
2020. nov. 1. 13:25
6/21 anonim válasza:
Persze, hogy összeröffentjük. Így is heti szinten találkozunk, csak nem együtt, hanem felváltva. Például pénteken az unokatestverek es a mamak jönnék jógázni, hétvégén a szüleinknél vagyunk, ahova jönnek a tesóék. Gyakorlatilag mindenki találkozik mindenkivel, s ez így volt márciusba,és előtte is. Attól, hogy nálatok van krónikus beteg, attól más még nem fél. Nálunk nincs, mert senkinek sem magas a vérnyomása, senki sem copd-s a cigitől stb. stb. Mellesleg mi voltunk már covidosok, a gyerkőc bölcsijében terjedt, nem volt semmi tünet, az élet megy tovább. S mivel a munkahelyen a támogatás miatt lett plusz 13 nap szabim, így megmaradt a nagy része, ami ki tudok venni december-január. Ha te félsz, az a te dolgod, ennek különösebben nem érdekel
2020. nov. 1. 13:51
7/21 anonim válasza:
Nagyon örülök neki 6-os,hogy van még aki így tud ennek örülni, ez mindenképpen jó dolog.
Mi is összeröffentenénk a családot, anélkül nem is igazi az ünnep de attól tartok, hogy kijárási tilalom lesz arra a 3 napra mert akkor baszhatjuk.
Bár húsvétkor sem lépték meg, bízom benne, hogy most se fogják.
2020. nov. 1. 14:34
8/21 anonim válasza:
5-os,felelotlen vagy es leszarod,ennyi. Honnan tudod h voltal covidos ha nem volt tuneted?
2020. nov. 1. 15:21
9/21 anonim válasza:
Le.szarom igen, ez nem felelőtlenség, hanem józan ész. Onnan tudom, mert csináltak 2 tesztet. Ne játsz már a sértődötted itt, mikor nem értesz a témához
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!