Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várjátok már a Karácsonyt? Ha...

Várjátok már a Karácsonyt? Ha igen miért? Ha nem mi az oka?

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 07:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
9. Nem vagyok megsertodve,mi is nagyon betegek voltunk,bar en nem tudom az volt e,nalunk online megy a kapcsolattartas. A szakmabam dolgozom,ugyhogy melle lottel. Meg mond azt,h ez is csak egy influenza es kirohoglek. Meg befizetlek egy intenziv osztalyos korutra...
2020. nov. 1. 17:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ápoló még mindig nem orvos, csak úgy megjegyzem. Nem influnenza, a molekuláris biológiai alapjaival tisztában vagy? S mint írtam, elkaptam már, nem kerültem az intenzív osztályra, sem lélegeztető gépre, pedig asztmás is vagyok, na bumm
2020. nov. 1. 17:37
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Azt irom,hogy ez nem egy atlag influenza. Mert mindenki ezzel legyintget...
2020. nov. 1. 19:23
 14/21 anonim válasza:
100%
Várom, amiatt, mert akkor talán jobb a hangulat, és valamivel kedvesebbek velem a családtagjaim is, meg úgy az idegenek is
2020. nov. 2. 00:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
En nagyon varom,mert ez lesz az elso,hogy mar harman vagyunk 😊 pici fiam elso karácsonya 😊
2020. nov. 3. 12:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon várom! De nem konkrétan a Karácsonyt, hanem az egész ünnepi készülődést, az ünnepi hangulatot. Decemberben szoktam elkezdeni a díszítést és a készülődést, ilyenkor már alig bírom kivárni😁

Mindig is szerettem a Karácsonyt, de mióta vannak gyerekeim, azóta ez csak fokozódott, miattuk várom igazàn.

2020. nov. 3. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen várom mert a kedvenc ünnepem.Az ünnepi készülődés,diszítés.
2020. nov. 3. 20:27
 18/21 anonim válasza:
100%
Nagyon várom a karácsonyt mert összegyűl a család, eszünk, iszunk, társasozunk, beszélgetünk és apumnak is megünnepeljük a születésnapját. Úgy, hogy nekem a kedvenc ünnepem.
2020. nov. 4. 10:54
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Nem szeretem.

Az oka:

Egyrészt én soha nem szerettem. Gyerekként se értettem, mert részint mindenki arról beszél hogy "szeretet ünnepe", részint meg egymáson átgázolva nyomulnak a plázában hogy minél drágább haszontalan holmikat nyomjanak egymás kezébe, mert attól szeretik egymást...?

Emellett én még az alapötletet se értem, ha valakiket szeretek, akkor nekem nincs szükségem rá hogy be legyen vésve a naptárba, hogy egy központilag meghatározott napon KELL szeretni egymást és összegyűlni... meg amúgy is, azt mondják hogy ez "meghitt" ünnep, amit "a szeretteinkkel töltünk"... nem tudom, ez másoknak hogy jön össze, számomra abban semmi meghitt nincs, hogy 2-3 napig az autóban ülünk és próbálunk a kétségesen józan sofőrök között elvergődni egyik rokontól a másikig, mert ugye lsd. fent, kötelező mindenkit pont abban a 2-3 napban szeretni, az alatt kell végigjárni a rokonságot akik 3 megyében élnek szétszórva. Soha nem fogom megérteni, hogy ebben mi a meghitt.

Másrészt pár éve került fel az i-re a pont, egy nagyon kedves rokonom pont karácsony napján lett öngyilkos, nekem ő jár a fejemben aznap, távolabb nem is lehetnék a boldogságtól.

Az már csak hab a tortán, hogy mennyire végtelenül irritáló 2 hónapig a giccses kacatokat nézegetni és az "ünnepi" zenéket hallgatni mindenhol, még ételvásárlás közben is. És ráadásul szerencsés vagyok, mert alapvetően a családom szuper, nincs állandó óbégatás meg az evés sincs rosszullétig erőltetve, akik ilyen rokonokkal rendelkeznek, azok nem tudom hogy bírják.

2020. nov. 6. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:
62%

Jó a kérdés! Közeledünk ehhez az ünnephez, és éppen feloldódik bennem egy csomó rossz érzés a "házon kívüli" emberi kapcsolataim tekintetében...

Érdekes, ahogy idősödöm úgy vetek számot a TÁRSADALMI SZINTŰ TEVÉKENYSÉGEIM GYÜMÖLCSEIVEL...

Ui: többiek (30-asok, 40-esek, 50-esek - Ti hogy vagytok ezzel a TÁRSADALMI SZINTŰ TEVÉKENYSÉGEITEK GYÜMÖLCSÉVEL?) Szokott ide feljárni esetleg valaki akár a 60-as, 70-es korosztályból is, hogy a "régi világ"-ról meséljen nekünk esetleg?

Üdv: 46/N

2020. nov. 19. 04:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!