Ti várjátok a karácsonyt?
Minden pláza ki van világítva jobbnál jobb karácsonyi cuccoktól.
bementek egyik boltba ilyen akció olyan akció.
Ti bedőltök neki hogy most jobban le van árazva a játékok?
Én pl 3 hete voltam a tescoban minden ki volt árusítva mert hogy jön a karácsonyi cuccok.
Így is amikor megvettem a játékokat a gyerekeknek igy is egy vagyon volt kb durván egy 30000ft
Nagyon költséges a kari.
tI HOGY KÉSZÜLÖDTÖK RÁ
Igen, várjuk.
Nagyon szeretjük a hanglatát, a színeit, az illatait,a fényeit stb.
Mivel nem novemberben derül ki, hogy december végén karácsony van, így nem kell mindent egyben megvenni.
Éppen annyira költséges, amennyire azt azzá tesszük, azaz senki nem mondja meg másnak, mit vegyen vagy ne vegyen.
Még nem, de te másról írsz a leírásban. Nos, én még semmilyen karácsony kipakolást nem láttam, leszámítva a kertészetbelit, vettem is egy piros gyertyát és két karácsonyi girlandot, amit ideiglenesen rátettem a leanderre. Nem járok boltokba.
Lassan jön a hangulat, már próbáljuk az énekkarral a karácsonyi dalokat, aztán lesz fellépés az oviban (az szuper, ott aztán van karácsonyi hangulat, remek díszek meg minden) és 23-án is. Közben mézes sütiket sütök, adventi nemkoszorút készítek s mécseseket teszek bele, most is színes karácsonyi izzók égnek mellettem, aztán a karácsony majd eljön. Nem siettetem.
Nekem semmibe nem kerül a karácsony, mert nem veszek ajándékokat (nem vagyok jó ilyesmiben) s normális ételeket főzök normális mennyiségben.
Várom nagyon. Együtt a család, bár mi nagyon sokat vagyunk együtt amúgy is. De mégis más. Szeretem a hangulatát, nagyon meghitt. Imádom ezt az időszakot. Karácsony őrült vagyok.
Lakás kivűl belül díszítve van égőkkel és díszekkel. Gyönyörű karácsonyfánk is van. Az ajándékokról meg annyit hogy kinek mi. Nyilván akinek amúgy sincs sok pénze az nem tud úgy bevásárolni. De nem is erről kéne szólnia igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!