Ez most ciki vagy nem ciki? Tényleg nem tudom, hogy mitévő legyek.
ha akarja, miért ne csinálhatná
felnőtt ember, ő gondja ha ciki (vagy éppen ez őt nem érdekli)
vagy azért akarod lebeszélni, hogy neked kényelmesebb legyen, ne szekáljanak ezzel a falu megmondóemberei?
Szerintem ez nem cikmi,sőt nafgyon is szép dolog,hogy Ő még eljár locsolni,hiszen már sok kisfiú sem megy,merft mondván,hogy minemk.Ha mégis ráveszik magukat,hogy elinduljanak,akkor sem tudnak már a tojásnak örülni,a csokinak sem,hanem csak a pénznek.De tisztelet a kivételnek,mert vannak olyan gyerkőcök is,akik még a örülnek a tojásoknak!De sajnos mi felénk ilyen fiú már ritkán akad...
A falubeliekkel ne törődj,nem érdemes.Én amikor még falun laktam elneveztem őket térfigyelő kameráknak két idős nénit,mert ők mindig mindent láttak,és mindig mindent tudtak...
ha a fiad szívesen megy és nem törődik a rosszindulatú megjegyzésekkel,akkor hagyjad menni.
Ez egy abszolút aranyos dolog.:) nem kell az ilyet elítélni meg kinevetni..falusi felfogás az egész.-.-" én is falusi vagyok,de itt olyan szinten buta sok ember,hogy az hihetetlen.Városon is vannak bunkó emberek,de itt nem bunkók,hanem buták.Hihetetlen.Ezzel persze én nem magára gondoltam,hanem a többi falusira,aki kineveti.
16/L (!!!!)
Ez furcsa, mert nálunk a mai napig szokás a locsolkodás, szinte minden korosztályban. Egy kisvárosban élek, itt általában szinte mindenki jár locsolkodni, de persze nem az egész városban csak a barátokhoz, ismerősökhöz. Nekünk általában az is kiteszi a fél napot. Idén kivételesen én is kihagyom a locsolkodást, de szerintem semmi ciki nincs benne. Engem inkább az zavar, hogy ez is elanyagiasodott, mint a többi ünnep. :/
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!