Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Ez most ciki vagy nem ciki?...

Ez most ciki vagy nem ciki? Tényleg nem tudom, hogy mitévő legyek.

Figyelt kérdés
Van egy 25 éves fiam, és minden húsvétkor jár locsolkodni, van magánál locsolóversike, és ő ezt komolyan gondolja, az egész falut végigjárja...Többen röhögtek már rajta, de őt ez nem érdekli, az idén is ugyanezt teszi. Beszéljem le róla? vagy nem ciki? Teljesen kétségbevagyok esve.
2012. ápr. 5. 03:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

ha akarja, miért ne csinálhatná

felnőtt ember, ő gondja ha ciki (vagy éppen ez őt nem érdekli)

vagy azért akarod lebeszélni, hogy neked kényelmesebb legyen, ne szekáljanak ezzel a falu megmondóemberei?

2012. ápr. 5. 03:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne benne ciki? Hogy egy felnőtt ember betartja a régi szokásokat és nem pénzért megy, hanem szórakozásból? Aki kineveti, az magát minősíti vele. Ha ő szeret menni, hagy menjen :)
2012. ápr. 5. 05:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem cikmi,sőt nafgyon is szép dolog,hogy Ő még eljár locsolni,hiszen már sok kisfiú sem megy,merft mondván,hogy minemk.Ha mégis ráveszik magukat,hogy elinduljanak,akkor sem tudnak már a tojásnak örülni,a csokinak sem,hanem csak a pénznek.De tisztelet a kivételnek,mert vannak olyan gyerkőcök is,akik még a örülnek a tojásoknak!De sajnos mi felénk ilyen fiú már ritkán akad...

A falubeliekkel ne törődj,nem érdemes.Én amikor még falun laktam elneveztem őket térfigyelő kameráknak két idős nénit,mert ők mindig mindent láttak,és mindig mindent tudtak...

ha a fiad szívesen megy és nem törődik a rosszindulatú megjegyzésekkel,akkor hagyjad menni.

2012. ápr. 5. 05:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat a leütési hibákért,korán van még..
2012. ápr. 5. 05:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a ciki, aki ezért kiröhögi. Így kell ezt, nevessük csak ki a szép magyar hagyományokat :( Bezzeg a halloween nem ciki.
2012. ápr. 5. 06:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember, úgyhogy nem sok közöd van már hozzá. Ha nem a pénzre megy, akkor ez kedves dolog tőle. Tőlem biztos kapna piros tojást :)
2012. ápr. 5. 07:32
 7/12 anonim válasza:
5-ös válaszolónak ott a pont, teljesen egyetértek vele. A helovíííín, a valentin nap az trendi, a locsolkodás ciki? Én egyenesen imádom az ilyen erős jellemű embereket mint a fiad, akik letojják az ilyen IQ-betyárokat, mint amilyen falubéli röhögőkórus. Én nagyon büszke lennék rá a helyedben, remélem, az én fiam is ilyen lesz ha megnő.
2012. ápr. 5. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy abszolút aranyos dolog.:) nem kell az ilyet elítélni meg kinevetni..falusi felfogás az egész.-.-" én is falusi vagyok,de itt olyan szinten buta sok ember,hogy az hihetetlen.Városon is vannak bunkó emberek,de itt nem bunkók,hanem buták.Hihetetlen.Ezzel persze én nem magára gondoltam,hanem a többi falusira,aki kineveti.

16/L (!!!!)

2012. ápr. 5. 11:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez furcsa, mert nálunk a mai napig szokás a locsolkodás, szinte minden korosztályban. Egy kisvárosban élek, itt általában szinte mindenki jár locsolkodni, de persze nem az egész városban csak a barátokhoz, ismerősökhöz. Nekünk általában az is kiteszi a fél napot. Idén kivételesen én is kihagyom a locsolkodást, de szerintem semmi ciki nincs benne. Engem inkább az zavar, hogy ez is elanyagiasodott, mint a többi ünnep. :/

16/F

2012. ápr. 5. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szerintem ez olyan jó^^ Régebben (mesélte a legjobb barátnőm anyja) itt ebben a faluban ahol lakom betyárruhában jártak locsolkodni a fiúk lóháton xD És nem parfümökkel hanem szódával xD
2012. ápr. 5. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!