Nem ciki ez? Nincs külön szobám.
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Ha eljönne hozzánk a barátom nem tartaná cikinek hogy nincs külön szobám?Eddig nem zavart ez a dolog,de most belegondolok,hogy leülnénk a nappaliban beszélgetni?Mert a tesóimmal közös szobában is az lenne nem?Nem túl nagy a lakásunk 2 szobás az egyik a szüleimé,a másik a miénk.Mások ezt hogy oldanák-oldják meg?A barátnőimnek mindnek van külön szoba.A barátomnak is,de nem szeretnék én odajárni hozzájuk.2012. jan. 2. 13:36
1/13 anonim válasza:
nem ciki.de ha átmegy a barátod ,kérd meg a testvéreidet ,hogy kicsit menjenek ki a szobából. Ha rend van,akkor nem hiszem hogy nagyon is érdekelné . Nem a szoba miatt fog dönteni:)
2/13 A kérdező kommentje:
A fő gondom hogy a tesóim oviskorúak és tele van a szoba a játékaikkal.:)
2012. jan. 2. 13:50
3/13 anonim válasza:
Nem ciki....ha értelmes pasi,megérti h nem élhet mindenki 20 szobás villában,és nem minden gyerek egyke.
lehet amugy szereti a gyerekeket,és jol megérteti magát velük.Én amugy emiatt inkább a pasimhoz jártam mikor ilyen helyzetbe kerültem.Bár én akkor 17 voltam és kisiskolás a tesom.
4/13 anonim válasza:
15 évesen még nekem se volt... sőt még internetünk sem meg dvd sem :DD
18f
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Nem is szeretnék én villát csak egy külön szobát.Úgy volt hogy építenek anyáék hozzá nekem szobát de ez most még nem megvalósítható anyagi okokból.Mint mondtam nem szeretnék én járni hozzájuk,tudom ez maradi felfogás,de igy neveltek,anyuék nem engednék hogy én járjak a fiúhoz.Esetleg később én is elmegyek de ez még korai.Nyáron jobb a helyzet mert nincs kinn se hideg.Azt meg hogy mindíg beüljünk valahova szintén nem.Hát csak nem hagy ott emiatt,remélem.
2012. jan. 2. 14:20
6/13 anonim válasza:
Ha ez miatt ott hagy, akkor nem is szeretett igazán.
7/13 anonim válasza:
Nekem 20 évesen lett külön szobám. Komoly kapcsolatom volt egész addig. A sors iróniája, amikor végre lett külön kuckó, a 4 éves kapcsolatomnak vége lett. Szóval egy normális pasit nem érdekel ez a dolog. Ha idősebb leszel picit úgyis elmentek néha a fiúhoz. De ahhoz azért legyen komoly a kapcsolatotok. Jól nevelt lány vagy, maradj is ilyen. És aki egy ilyen lányt szeret az csakis normális pasi lehet amiből következik, hogy nem lesz ciki. Akinek ciki az húzzon a francba...
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Nekem a szüleim a példák és Nekik hiszek,az a jó amit ők mondanak.Remélem a barátom megértő lesz és elfogadja majd ezt,eddig a beszélgetéseinkből ezt vettem le.Remélem ez a dolog nem fogja elrettenteni tőlem:)
2012. jan. 2. 14:39
9/13 anonim válasza:
ugyanez van velem is és eléggé zavar :/ de szerencsére a barátomnak már saját lakása van úgyhogy azért elvagyunk :) de haza nem hozhatom pedig jó lenne néha itt is lenni.
16L (19F)
10/13 anonim válasza:
Persze, hogy nem ciki, hiszen nem tehetsz arról, hogy milyen az anyagi helyzetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!