Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincs külön szobám. Ciki?

Nincs külön szobám. Ciki?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és nincs saját szobám.. ráadásul az öcsémmel vagyok egy térben, igaz eléggé el vagyunk különítve, vagyis nem látjuk egymás ágyát, asztalát, csak egy térben vagyunk.. elég nagy tér, itt van a gép is, és a tévé..

nem sok mindenki tudja rólam, nagyon cikinek tartom... ki mit gondol erről?? (nemet és kort is légysz írjatok)

2011. máj. 21. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem "ciki". Nekem sincs.

17F

2011. máj. 21. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki.

Inkább nektek rossz néha, hogy nem tudtok egyedül lenni.

De gáznak nem gáz. :)

14/L

2011. máj. 21. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Biztos jobb mint az en szobam! Egy egyszemélyes ágy és asztal szinte az egész. Egymás mellé bepaszírozva :D Osztozom a szekrenyen anyámmal, ciki? :D:D

Na hát érezd át az enyémet, ronda kicsi és hideg :(

2011. máj. 21. 18:24
 4/7 anonim válasza:

nem ciki. ha komoly kapcsolatú pasid lesz úgysem hozzád fogtok menni, hanem valószínűleg hozzá.

vagy nem is értem mi másért lehetne ciki. :)

19/F

2011. máj. 21. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:))
2011. máj. 21. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a nővéremmel lakok egy szobában..
2011. máj. 23. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
mi 2 szobás panelházi lakásban lakunk és az egyik szobában alszik a nagymamám a másikban pedig én ,az öcsém és anya ,ja és a vendégek is a mi szobánkban szoktak lenni, afféle nappali-hálószoba D:
2011. nov. 27. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!