Nincs külön szobám, megoldás?
Egy igazi barátnő megérti a helyzetet.
Esetleg a nagyid arra az éjszakára átmenne anyudékhoz??
Az ott alvás néha jó....
Nem lehet gipszkartonnal valamelyik szobából leválasztani????
Konyha, ebédlő mekkora?
Barátnőméknél is kevés volt a hely, és ő úgy oldotta meg, hogy ha áthívott minket mindig a konyhában voltunk. Ültünk az asztal körül, iszogattunk, aztán hülyültünk egész este.
Volt, hogy párszor ott aludtunk, akkor vittünk magunkkal polifoamot(fogalmam sincs, hogy kell írni:))meg hálózsákot, aztán úgy oldottuk meg a pizsipartit.
De nekem is volt egy olyan barátnőm, akinél soha nem aludhattunk. Hidd el, minket ez akkoriban rohadtul nem érdekelt! :D Örültünk, ha együtt lehetünk, mindegy, hogy hol. :)
24/N
Mondd meg nekik őszintén, hogy a szüleid szerint a pénz nem boldogít
meg hogy, ha mindenki csak akkor szülne, ha megfelelő, emberhez méltó körülmények között nevelhetné fel a gyerekeit, akkor kihalna az emberiség -.-
Azért elég necces lenne,ha a mama a szüleiddel aludna egy szobában.
Beszélgetni a konyhában is tudsz a barátaiddal,egymásnál aludni pedig nem fontos.
Mi sem aludtunk soha másutt.
nekem is volt olyan barátnőm, akinél nem engedték a körülmények az ottalvást. sebaj, ő jött hozzám, anyum szívesen látta, volt egy kis szivacsunk, azon csicsizett :)
érdekes, tinikoromban szerettem az ilyesmit, most huszonévesen senkinél sem alszom szívesen, mert utálom cipelni a cuccaimat :) reggel amúgyis kibírhatatlan vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!