Nem ciki ez? Nincs külön szobám.
szia!Mi 4-en vagyunk tesók és 2 szobás panelba laktunk.
Gondolhatod hogy milyen szar volt akkor nekünk mikor tesómnak is volt palija,meg nekem is.Másik kettő kisebb volt.Mikor valamelyikünké ott aludt vagy volthogy mind kettő akkor az öcsém anyuékkal aludt mi meg 5-en!!!a szobába.Aztán anyuékkal cseréltünk szobát nagyobbra így kicsit kényelmesebb volt de hogy olyat csináljunk na arra nem volt lehetőség mer azért kicsit fura lett volna.De nem mehettem mindig oda.Mire tesóm elment otthonról se vettem észre mert ugye maradtunk bőven egy szobába.....De aztán elköltöztem én is barátom szüleihez.Azóta va egy fiam így külön szobát majd csak fél év múlva ha kész lesz a saját házunk élvezhetem.Nem katasztrófa ki lehet bírni.Ma meg ha mindenki anyuéknál van és a hugom is már pasizik(igaz ott még nem tartanak)de csak ha átjn akkor bemennek a kisszobába és békén hagyjuk őket.!!!Normálisan meg lehet mindent beszélni.
Ha emiatt képes lenne otthagyni téged akkor egy kis kuki a barátod,komolyan! Ez nem ciki,csak számodra zavaró,ha megoldtható akkor küld ki a kicsiket néha,hogy azért kettesben is tudjatok lenni,de ez nem egy randi:D
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!