Ciki a lányomnak az én párom. Mit tegyek?
Egyedül nevelem a lányomat, a párom is elvált jó pár éve.7 éve vagyunk egy pár,ő idősebb tőlem 20 évvel./36 vagyok, a párom 57/.Nem élünk együtt, de sokat vagyunk együtt, hétvégeken nála vagyunk, hétközben ő is nálunk alszik. Szóval szépen el vagyunk egymással. Jobbat nem is kívánnék. Van egy 15 éves lányom eddig ő is jól kijött a párommal, volt úgy is, hogy csak a lányom ment a páromhoz, ha nekem dolgom volt. Akkor is a párom volt vele, mikor beteg volt, és a lányomnak soha nem volt ez ellen kifogása. Az utóbbi időben mondta, hogy a barátnői cikizik a párom miatt./-Ki ez az öreg, a nagyapád?
-Anyukád nem tud fiatalabbat fogni?...stb./Észre vettem, az utóbbi időben a lányom utálatos lett a párommal. Nem köszön neki, be-be szólogat neki. /pl.-Mentek anyuval az X.Y helyre? NEm is tudtam, hgoy oda olyan öregek is járbnak mint te....stb./ Nekem ez nagyon rosszul esik, sőt már azt is mondta, a lányom, hogy szakítsak a párommal, mert neki ciki, hogy idősebb a párom. Szakítani nem akarok, mert szeretem a páromat, nagyon jó vele. Mit mondjak a lányomnak? Próbáltam neki magyarázni, hogy nekem ez így megfelel, és nem a mások véleménye szerint fogok élni, de nem használ, egyre csak heccel a párom ellen. :-(
Inlább magyaruád el neki,hogy akkor nem a barátnői. Ne szakíts a pároddal,iylen miatt! Beszélgess el mindkettővel,3asban.
14l
Mond meg a lányodnak, hogy az állítólagos barátnői ostoba, gyerekes, igazi szerelmet nem ismerő, rosszindulatú hülyegyerekek és azt hitted, hogy ő sokkal normálisabb náluk. 57 év? Az én apám 53, na és? Rohadtul nincs köze pár éretlen csitrinek a TE szerelmi életedhez és a lányod családjához. Próbáld megértetni a lányoddal, hogy a mások cikizését magasról le kell szarni. Csak rendezze le őket azzal, hogy törődjenek a maguk dolgával, vagy tényleg annyira üresek és semmitmondóak a napjaik, hogy másokat kell cseszegetniük? És semmiképpen se szakíts a pároddal, ha boldogok vagytok együtt. Sok sikert és sok boldogságot! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!