Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Csak szerintem van túl sok...

Csak szerintem van túl sok haszontalan pirosbetűs ünnep ebben az országban?

Figyelt kérdés

ezeknek nem kellene annak lenni: nagypéntek, húsvét, pünkösd, augusztus 20., illetve a karácsonyt át kellene helyezne helyezni és nevezni, május 1-én pedig inkább az eucsatlakozást kellene ünnepelni, mint a munkát. szekularizáció, mindenki vallásos és vannak hasznosabb tartalmak is egy ünnepnek, mint ami le van jelenleg írva a törvénykönyve.

Ezeknek viszont inkább pirosbetűsnek kellene lenni:

-dec. 23-24. a szeretet ünnepe és a rákészulés

-február 12-13. a szerelem ünnepe és a síszünet

-nőnap

-stb.

2022. febr. 5. 16:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
72%
Inkább dolgoznál helyette?
2022. febr. 6. 03:35
 22/38 anonim ***** válasza:
87%
Ne etessétek a trollt!
2022. febr. 6. 04:57
 23/38 anonim ***** válasza:
61%
Nézz meg egy osztrák vagy német naptárat. Náluk sok vallási ünnep van. Pirosbetűs Mária mennybemenetele, Krisztus mennybemenetele is például. És náluk se mindenki hívő, viszont nem hőbörögnek a munkaszüneti napok miatt, hanem elmennek a családdal kirándulni, vagy otthon pihennek.
2022. febr. 6. 07:00
 24/38 anonim ***** válasza:
69%
Síszünet ünnep🤣🤣🤣👌
2022. febr. 6. 07:23
 25/38 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező!

Szerinted ne ünnepeljük augusztus 20.-át. Államalapítás ünnepe. Szén István ünnepe. A Szent Jobb ünnepe. Állami ünnep. Ez nem kell? Nem kell ünnepelni az ősöket? Mi a helyzet március 15-el? Október 23-al? Nem kell a karácsony. Nem kellenek a hagyományok. Nem kell a húsvét. Nem kell a pünkösd. Helyette legyen szerelem ünnepe, síszünet. Esetleg írhattad volna még a meleg büszkeség napját, és így teljes lett volna a kép. Ünnepeljük meg az LMBTQ társadalmat is. Mondjuk augusztus 20-án. Tudod, akkor van a tűzijáték! Az úgyis olyan szép színes! Hm?

2022. febr. 6. 07:55
 26/38 anonim ***** válasza:
83%
*Szent István ünnepe.
2022. febr. 6. 07:56
 27/38 anonim ***** válasza:
63%
a pünkösdöt én sem értem. a katolikusoknál vasárnap van, akkor hétfőn mi van?
2022. febr. 6. 08:14
 28/38 anonim ***** válasza:
63%
28. Pünkösd kétnapos ünnep. A húsvétot követő 7. vasárnap és hétfő. Zsidó eredetű ünnep. Nem csak a katolikusok ünnepe, hanem az egész kereszténységé.
2022. febr. 6. 10:28
 29/38 anonim ***** válasza:
83%
azt tudom, csak nem értem
2022. febr. 6. 10:31
 30/38 anonim ***** válasza:
61%
Mit nem értesz?
2022. febr. 6. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!