Pompom.. kérdése:
Szeretnék a barátomnak egy "bulizós túlélő csomagot" és nem tudom hogy mit tartalmazzon a csomag. Nem szeretnék túl sok mindent bele rakni. Max 5,6 dolgot. De ne tudom hogy mit rakjak bele?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 20:55
1/8 anonim válasza:
Mi? Mi az hogy bulizós túlélő csomag? Mire gondolsz?
3/8 anonim válasza:
- pénz taxira
- nedves törlőkendő
- telefonszámok felírva,ha elveszne a mobil
- gázspray
- koton
- tartalék bugyi/harisnya
- fogkefe
4/8 anonim válasza:
Öngyújtó,pár szál cigaretta,egy csomag rágó,1 db rizspapír,0,20 g marihuána,(és/vagy egy extazi,)1db sörös kupon vagy 370 Ft egy korsóra és megvan mentve a buli.
5/8 anonim válasza:
Bkv jegy
Rágó
Cigaretta (ha dohányzik) és 1 db gyufa dobozzal(hogy tényleg túlélő csomag legyen:D)
Telefonszámok
Egy kisüveges ásványvíz
Apró
6/8 anonim válasza:
Nem értem milyen barát ebben a témakörben. A pasid vagy haver?
Nálam alap a zsebkendő, rágó, teló töltő ás power bank, min 30.000, ha fiú lennék akkor óvszer de így a szájfény és parfüm.
7/8 anonim válasza:
én sem értem a kérdést.de pár szál cigi, gyújtó jó ötlet, buliban nagyon kelendő. esetleg valamilyen előre megvásárolt belépőjegy egy buliba? akkor biztos a bejutás. meg ha olyan fajta akkor koton, zsepi, rágó a friss leheletért.
kb ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!