Nincs túl sok pénzem, és nem tudom mit vegyek/csináljak anyukámnak Karácsonyra. Tudnátok segíteni?
Hivass elő egy jól sikerült családi fotót és vegyél hozzá egy keretet.
Esetleg fizess elő egy kézműves magazinra.
Vannak ezek a telefonos alkalmazások, kiválasztasz egy képet a telefonodból, kiválasztod, hogy mekkora legyen és kinyomtatják vászonképre. Szerintem ez nagyon mutatós, bár most megnéztem neked, a legkisebb 20x30cm-s 4000ft.
De az is jó lehet, hogy előhívatsz egy kicsit nagyobb méretben egy családi fotót, vagy magadról meg a hugodról egyet ès veszel egy nagyon szép keretet hozzá.
Photoshopban meglehet csinálni, hogy a képnek rajzolt hatása legyen ( [link] ), de ha bonyolultnak tűnik írj és szívesen megcsinálom. Esetleg apuddal/hugoddal közös ajándék? Pinteresten nagyon sok ötlet van pl. [link]
Vagy youtube-on is rengeteg dekor, varrás, origamis stb... Tutorial van (magyarul is).
A fotót egy bögrére is lehet másoltatni. Nem drága, de ha ilyesmi, akkor intézd mielőbb, az utolsó napokban màr nagyobb határidővel vállalják.
Egy szép fali naptár is jó lehet pl konyhàba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!