Mi legyek haloweenkor? Haloween-bulira kéne lány jelmezötlet, és mivel kicsik is lesznek, nem lehetek nagyon ijesztő (az eredeti ötletem bukott). Valami ötletes kéne amivel jelmezversenyt lehet akár nyerni, tehát ne tömegcucc legyen.
Szerintem nem arra kell hajtani, hogy mindenképpen megnyerd a jelmezversenyt, hanem, hogy jól érzed magad!
Amúgy lehetnél Wednesday az Addams Familyből! Vagy Beetlejuice. Vagy mondjuk egy hollow a Bleachből. Vagy Félig fejnélküli Nick. (Papírmaséból készítesz fejet)
16-os: meg akarod szabni, hogy ki, hányszor írhat hozzászólást? És akinek a véleménye nem egyezik a tiéddel, az barom?
Nagyon szép!
Még mielőtt rám fogod: nem én vagyok az a bizonyos 16-os. De szerintem az a barom, aki nem adja meg a tiszteletet az elhunytaknak. Ha az egy naphoz kötődik, miért ne? Akkor miért nem kérdezed meg, hogy karácsony miért egy-két napon van? Augusztus 20-a? Stb. stb. Mindennek megvan az ideje és megvan a szépsége annak, hogy a halottak estéjén/napján gondolunk a szeretteinkre, akik már nincsenek velünk. Attól még az év összes napján a szívünkben hordozzuk őket és emlékezünk. Ez így emberi.
Maradj meg ebben a hitben. És dirigálj továbbra is mindenkit. Ettől fogod valakinek érezni magad.
És: tényleg nem én vagyok a 27-es.
Inkább veled van tele minden kérdés. Talán tiéd ez a honlap, hogy ki akarod sajátítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!